20100913

Takbir raya dah, lagu raya pun dah, citer pasal baju raya lak.

Kawan aku cakap, jiran dia puji "pyjamas" kelabu yang dia pakai masa pagi raya hari tu.
Taken from here.

Cilok from here pula
Mana sama baju tidur dengan baju Melayu kan? Kan? Kan?
Mat salih ohh mat salih.

theblabber: Glamer dowh naik train pakai baju pyjamas maroon masa raya, ramai orang stared. Hehe

9 comments:

Rafhanah Mohtar said...

Hahaha..baru perasan.pyjamas dengan baju melayu got something in common lah..

err..kalau pakai samping,takde same sangat ngan pyjamas tu kot

Kap said...

ye lah.
selama ni tak perasan aku persamaan itu.
kool.

Benedict Bernard said...

wah bestnya raya kat sana pakai pyjamas. kat sini raya hari tu melayu dah makan mcd and kfc. melayu sekarang...hmmm..

kelingking said...

nasib baik mat saleh semua tu tak tanya kat kau...

"are you sleep walking?"

hehe

♥CIK SHA♥ said...

hehe..a'a eh..ade rupe sket2..tang poketnye..tang kolarnye tu je yang lain kot..macam kelakar pulak..

patungcendana said...

selamat hari raya. :-)

Anonymous said...

ehehehhehehehhe omputih ohh omputih kesian.. membe tu xkecik ati ke? lolz

kin said...

pukul bape lar kawan tu bangun masa raya tu ek ? kantoi! sure bangun lambat ni :D

cik markonah said...

ahahahha...siot je

macam dorang laa jugak...datang sini selamba pakai singlet jalan jalan...padahal orang sini pakai singlet tu as underware je...

lagi keji...ahahahaha