20101220

Sebab kenapa jangan bercakap bila tengah marah.


Don't make decisions when angry and
don't make promises when you're happy.

Very much downgrading himself.

"hang ingat ni global?". LOL

theblabber: Bila dah marah (dan tak tahu untuk kawal) yang pandai nampak bodoh, yang elok nampak hodoh yang betul boleh nampak salah. Oh yang straight pun nampak pondan.

10 comments:

A E D A said...

cute kan wartawan tu :P (off topic jap)

theblabber. said...

amboi hangggg..haha ;)

kin said...

haah... baik diam & minum ayak sejuk banyak2 no :)

Janggel said...

Hahaha setuju!!!!

Peminat Katie Holmes said...

Aku suka dengar orang penang cakap. (Off topic jugak la_

theblabber. said...

aku pun suka *tak off topic

eliyaezlinalias said...

saya pun stju ngn awak...

http://eliyaezlinalias.blogspot.com/2010/12/setuju-dgn-awak.html

kakchik@ella said...

ni melodi bila ni? Sori .. many2 years dh tk tgk melodi.

Opsss .. off topic jugak ke? hihi .

theblabber. said...

eliya..
dah baca..thanks :)

kakcik..
saya pun dah many years tak tgk. just gigih cari video ni sbb terbaca dalam satu blog about this one guy yg meroyan2. makanya utk soalan kakchik tu, saya taktau ni melodi bila.

p/s: tak off topic pun. :)

Anonymous said...

kadang2 orang yang anonymous bukan sebab dia pondan atau xde telo. cuma malas nk log in on google account dan rasa lebih senang kalau click anonymous & publish your comment. (harap sy x off topic lah Mr. theblabber)