20141230

Selamat Tahun Baru 2015.

Aku rasa there's a fine line yang membezakan merajuk, kecik hati and annoyed. 

Aku sangat annoyed dengan insan yang suka melaga-lagakan orang lain. Bila dah cuba menjauhkan diri, dikatanya kita merajuk. Kecik hati ada lah sikit, tapi takdelah sampai merajuk.

Pondan saja merajuk, and I think kecik hati sinonim dengan marah yang tak di-express. Kan?

Selamat tahun baru semua. A year older, and hopefully a million years wiser lah.

2 comments:

Chooyaya! said...

selamat tahun baru miezi. dengan aku ko tak boleh nak merajuk etc. ok?

Tengku Fir said...

Dalam team aku ada eorang yang suka menyampai-yampaikan cerita dan aku pun dah bosan dengan office ni