20100714

# Dua

Quit.
Untuk benda atau perkara yang terang lagikan bersuluh akan end up jadi sia-sia untuk terus berharap, lebih baik kita quit. Bak kata mat salleh, be realistic, else nanti kita end up kecewa.

Gambar hiasan.

theblabber: Salah satu kekecewaan bagi (almost) setiap orang ialah bila nombor kat penimbang berat badan tak mengikut apa yang diidamkan. I quit trying to put on some weight. Penat berkecewa. Bersyukur jelah. Haha!!

9 comments:

saya; AISA. said...

oh. aku pun nak quit lah. *refer pada benda personal*

ahha. ringannya kau! :D

Afida Anuar said...

wahh ringannya...

tapi ringan saya lagi la mizi..
btw, lama tak berkhabaran di sini!

theblabber. said...

sekadar gambar hiasan :)

kamu sehat afidah anuar? ;)

baincardin said...

Salam. Jom kita menghayatinya bersama! ^_^

Anne M. said...

macam tu lah bro!

kalau semua orang praktik kan dalam kes merokok kan best?

apekah?

Siti Nornadiah said...

omg

tengku_fir21 said...

bersyukur jerr...
aku mkn byk juga tk bertambah...

W. Hidney said...

makan kapas selama 30 hari. pasti badan akan jadi seperti apa yg diidamkan

Anonymous said...

meh ambik sikit lemak kt badan aku yg melambak-lambak ni.