20100716

# Tiga.

Ulangtahun.
Semalam mak aku pesan "sebelum wish birthday kat Abah, call mak dulu". Mak suruh wish abah ikut skrip yang beliau bagi. Aku tanya kenapa. Mak cakap saja nak tunjuk anak-anak care kat dia. Kasi dia rasa terharu. Hahaha (Mak gelak).

Dan hari ni, sebagai menurut perintah, aku called mak. Dan sebagai anak yang 'soleh', aku SMS abah skrip yang mak bagi.

"Happy 50th birthday bah. Semoga panjang umor+murah rezeki+berkekalan jodoh dengan mak sampai bila-bila+dan cool selalu."

Comel kan Mak aku?

Happy birthday, Abah.

5 comments:

Anne M. said...

50?
dapat anugerah jubli emas neh..

selamat hari lahir pakcik!

mak kamu memang comel.

julie^beth said...

untung perempuan cantik dapat anak2 baik.. happy birthday uncle!

nottingham said...

my wish to your dad too!

bila final exam?

saya; AISA. said...

suwit macam UP. :)

theblabber. said...

thanks all!!

p/s: aunty..24th august onward, i should be free :)