20100905

Jilat bontot.

"Ahh, aku kadang-kadang benci menjadi jujur.
Tapi aku tak pandai jadi hipokrit".

Monolog Selamah sambil berdekeh menggelakkan ass licker(s) sekalian.

2 comments:

najib said...

xder aper2 pon video atau cerita mengenai jilat bontot.atau sengaja untuk menarik trafikk

theblabber. said...

wow, perlukah bulan-bulan puasa ni? hahaha. dari satu sudut yang lain, ass licker tu maknanya "Someone that succumbs to authority, doing whatever they ask and attempting to please them in every possible way". or in malay, penjilat bontot.

tu yg saya cuba sampaikan :)bacalah dengan mata hati instead of ikotkan hati ;)


p/s: sekadar berkongsi.tak perlu kot hegeh2 nak trafik ni, if dapat alhamdulilah,if not tak rugi apa pun kot. :)