20100906

Lagu raya paling best.

Nothing beats "Pulanglah" by Aishah. Sedap pula bila dengar ulang-ulang.
I heart the song forever and ever.

theblabber: Menulis blog pendek-pendek lagi mudah juga best daripada dok copy lalu paste email forward (atau daripada mana-mana sumber tanpa kredit) yang orang dah baca 3-4 tahun lepas.

18 comments:

Hazelsyd said...

amboii..mentang2 la dia dah nak balik ekk...berulang2 didengonyer lagu pulanglah tu yer hehehe..kita yg tokleh nak balik lagi ni, kalau boleh nak avoid lagu2 yg panggil2 balik ni haha

♥CIK SHA♥ said...

me like that song too..evergreen!!hehe..

Siti Nornadiah said...

kadang-kadang meleret sampai rasa menyampah nak baca.

keje up diri sendiri je yang betul..duh~

nie orang lain. :)

Rafhanah Mohtar said...

Lagu raye Rafeah Buang lah sedap.tapi tak tau tajuk..

Menyampah gak duk bace mende yang same kalau ade 30 blogger amek copy paste tu.lame.dan.tak.cool

Kap said...

aku pun ada fav lagu raya.
rahsia.

i like footnote yang kejam.
peace.

saya; AISA. said...

sepp! aku pun suka uh lagu tu! haha. jom karaoke.

makdara TERDIVA said...

biar pendek..asal tepat, padat dan sendat.. :)

makdara TERDIVA said...

eh! lupa nak bagitau..ini pun lagu feberet MDT..bila dengar rase nak terjun sungai sebab sedih & mendayu2 sgt..huhu

kakchik@ella said...

Mmg best tp sedih sgt la lagu tu. Suasana hari raya by anuar elina pn best apa .... Teringat zmn muda2 dulu.

Ann said...

lama xdgr lagu raya...tp lagu raya yg best ttp dr lagu p.ramlee

nottingham said...

lagu M. Nasir, satu hari di hari raya, tetap di hati ku dan juga semua lagu raya yang old school. hehehhhe. tamak!

Fyza d.Hana said...

"balik kampung" lagu paling best bila dgr waktu drive ke kampung.. hehehe..

theblabber. said...

hazelsyd..
kak, bersabarlah. hehe. tapi saya balik pun lepas raya.

ciksha..
yay..ada geng sini.

nadiah..
kan? eh, takpe, tegur apa2 pasal aku ok je. im open :)

rafhanah..
bila takbir bergema? (rajin ni p cari kat youtube)

kap..
ala ko saving!!

aisa..
ok..tunggu aku balik. hehe

MDT..
yay..ada lagi sorang gang sini. tapi tamao la turun terjun sungai.

kakchik..
ada 'sejarah' ka lagu ni kak? hehe

ann..
dendang perantau ka? lagu itu pun best gak..

nott..
auntie, lagu lama2 mmg best. nostalgic je dengar kan?

fyza..
nanti aku dgr dalam flight lagu tu..hehe

Syima Emi said...

hai.. saya pon suka lagu aisyah tu... siap buat entry lagi... hehehe..

http://petaibududurian.blogspot.com/2010/08/lagu-raya-kegemaran.html

selamat pulang berhari raya!!!

theblabber. said...

yay..ada gang lagi!

SUXX said...

Takbir Raya adalah plg king punya menusuk kalbu aku. Mata blh berkaca tibe2.

anOOan said...

er saye...xde perasaan dgn lagu tuh. sbb xde kampong. xleh gang kot

stuju dgn nota kaki kot.

sy br disini. br terjumpe. nice 2 meet u kot. hee

ザ-sylver-shooter said...

'dari jauh ku pohon ampun maaf'-sudirman all time favourite..holla