20100918

Sayonara Edinburgh.

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.-Dr.Seuss

Cik ila, ni je gambar yang sempat saya upload. One of my fav picture.
Bye.

6 comments:

kakchik@ella said...

Selamat melalui perjlnan yg pjg. Uuu .. i hate long flight journey.

Tapi kalo 'chief steward' tu hensem ala-ala Richard Gere masa muda, flight tak landing pun akak rela. Hahaha ..

Hann said...

Salam.

Bagai turut terasa saat itu.
Meninggalkan dan ditinggalkan adalah sedih.

Selamat kembali. Have a safe journey back home. Take care. :)

ila ni said...

hahah serius akan ingat sampai bila-bila sebab benda pertama yang nampak ialah kaki berseluar jeans! takpe dah cukup bersyukur ;P adakah ni view dari castle yg indah itu?


tq!
have a safe journey.
selamat berkerjaya.

saya; AISA. said...

nice one. :)

Benedict Bernard said...

selamat pulang ke kg halaman

AZAD said...

Selamat pulang ke tanah air
Selamat Hari Raya
Selamat mencari kerja. Heh...merasa la cari kerja kat Malaysia yang memenatkan. tapi takpe, awak graduate oversea, orang nak amik pun tak teragak2

Apa2 pun, selamat lah!