20100917

Setankah aku?

Kenapa bila saya marah, saya tend to cakap benda yang bukan-bukan? Bukan la marah, tapi upset. Well, who doesn't kalau khilaf sekelumit juga yang dikenang, jasa yang menggunung tak diendahkan.

P/S: Sekali lagi ayat skema.
theblabber: Marah itu shaitonnirrajim.

7 comments:

kakchik@ella said...

sgt stuju dgn entry ini ..

Kyuubi_85 said...

mrh itu api, api itu syaitan.. so kurang2kan la mrh :)

saya; AISA. said...

sebab tu kena senyum selalu. heee. :)

kin said...

berita baik....itu tandanya anda masih muda.... hihi

W. Hidney said...

memang skima ngeeee

makdara TERDIVA said...

bila nak marah, masuk bilik tido.. :)

Hann said...

Marah itu normal dan marah itu api.
Nak padam api, sila ambil wudhu', semoga api kerahan akan menjadi sejuk. InsyaAllah