20100922

Stupid yet cocky.

Bodoh and sombong can not be in the same sentence.

Semua orang pun bodoh (at least that's what I feel about myself), but no need kot to be sombong. Sebab tindakan itewww lagi menampakkan bodoh diri.

theblabber: Allah jeur yang boleh bersifat sombong.
P/S: Remaja tak bila aku buat-buat spelling macam tu? Cam haram!! Haha

7 comments:

kin said...

mak saya suka guna perkataan bodoh & sombong di dalam satu ayat yang sangattttttttt panjang ...kalau boleh tanpa noktah...huk huk huk.

(dlm hati kata: tolonglah jgn buat emak kita marah okay)

saya; AISA. said...

haha. gedik gila remaja kau tu. XD

julie^beth said...

spelling budak remaja yu ol..

kakchik@ella said...

sgt remaja dn muda. hehe..

W. Hidney said...

kalau bodoh jer boleh dimaafkan sebab tu lumrah kejadian manusia. org bodoh boleh diajar jadi pandai. tapi dah kalau ditambah sombong dengan kebodohan tu, maka ianya tak boleh di'atur' dan di'ajar'. sampai bila2 akan tetap jadi bodoh

theblabber. said...

i can not tolerate orang bodoh sombong. i mean, we're all no better. sama je. yang lagi tak boleh blah if someone yang berpendidikan tinggi, rasa diri dia besar and can look down on someone else.

remaja uols, mengeja camtu..haha

Suara Kalbu said...

Takmo..takmo..takmo..

Jangan buat ejaan atau guna perkataan seperti itewwwww (????)

Daku tidak suka. Tak usah ler jadi remaja ok. Bahasa menunjukkan bangsa. ( cissss...aku ke ni ?

Jadilah theblabber saja. Dah cukup