20101011

The End.

Untuk segmen Blog Best Minggu Ini, aku ingat malas dah nak buat. Pasal aku terjumpa satu lagi blog buat benda yang sama.

Bukanlah merajuk, tapi atleast kasi la kredit sikit atas apa yang aku buat. Penat ok nak hasilkan idea-idea untuk menulis ini. Anyways, dah dua kali aku perasan my idea has been stolen.

Bayangkan assignment korang, tiba-tiba ada orang curi. Adakah anda happy?

Derr..Sumpah aku tak faham dengan orang yang nak berblog tapi takde idea ni.
Sumpah!!

theblabber: Cukuplah kot untuk 4 blog yang terpilih tu je.

19 comments:

Benedict Bernard said...

aku ingat blog aku next.. walaupun aku upload satu entry dalam sebulan..hahaahaha.. !!

♥CIK SHA♥ said...

biase la tu..manusia ni kan mcam2 perangai..ramai kot yg suke copycat ni dalam arena blog..nk buat mcm mane..dorg xde idea kot..

eiela said...

senang je buat disable text jadi takde orang nak copy penulisan kita.

o kambeng hitam o said...

Marah der. lagi marah bila dia claim tu idea dia dan dia expose satu dunia tu dia yang punya.. wadefak betul.

tengku_fir21 said...

huhu..aku pun pernah kena tapi org copy aper yang aku tulis...hahaha..

cik markonah said...

sian kau blabber...=(

theblabber. said...

dah dua kali kot cik akak ni tiru idea aku.

sian lah orang-orang camni.

p/s: dulu before aku delete entry2 lama pun pernah orang kantoi copy bulat2. delusi gila orang tu.

on the other note,i shoul be proud kan. blog suam2 kuku pun ada makhluk nak tiru.
haha

AZAD said...

ala....nape stop? Ai pun baru nak perasan belog ai masuk yu punye entry.

agaga..tetiba nak berI-U ngan ko kan.
Blog pun private!

Cik akak tu nak kasi traffic jem kot belog dia, blh dpt duit nuff nang.

anOOan said...

alaaaaa~mak.

cik markonah said...

betol...kenapa kau nak tension seolah olah kau fail paper BM kertas 2?

sekurang2nya kau kena ada sikit riak sebab ade orang beria nak tiru kau..tahu?? =)

meriahceria said...

cik akak mana nih...isk..harus di siasat

prettyorked said...

sape cik akak tu incik blabber? ke ko je yg prasan, padahal kebetulan idea org tu sama ngn ko..kihkihkih...jgn mara eaa....

Ann said...

phm2..penah terkena gak...........

julie^beth said...

diorang ketandusan idea la enchik scottish. takpe, teruskan dengan bisnes kedai sukan ye. jgn lupa diskaun yang dijanjikan pada saya.

nina said...

selama ni jd silent reader. hari ni nk bersuara sket. ala x best la dh 'the end'. paling suke entri ko psl blog best tuh.

nitestalker said...

saba je lah bro... kucing2 peniru mmg dah lama wujud...

theblabber. said...

takpelah, anda semua boleh baca blog dia saja untuk segmen tersebut. tak silap guwe, dia buat setiap Sabtu. tapi masalahnya, aku dah lupa nama blog dia apa. aishhh, kena makan kismis byk2 ni.

meriahceria said...

oit ...akak da tau da blog mana yg tiru cik blaber ni....isk isk..tak sangka..saling tak tumpah

theblabber. said...

kak..
siyesly saya dah lupa nama blog tu. haha