20101012

Kalau tak nak orang 'masuk' blog dengan keyword yang pervert, jangan lah tulis perkataan-perkataan pervert dalam entry.

Lepas tu buat entry ala-ala naive konon-konon tak bersalah. Konon-konon yang datang blog dia dengan keyword pervert tu sorang manusia pervert padahal dia yang provok ke'pervert'an tu. Betul kata Forrest Gump, "Stupid Is As Stupid Does".

.........

Hishhh..Banyak betul aura-aura kenegatifan aku dalam tulisan these days. Mungkin datang bulan gamaknya. Eh, lelaki juga ada simdrom-sindrom datang bulan dipanggil, Irritable Male Syndrome (IMS) [pernah tulis pasal ni dulu]. Sindrom ni sama je dengan sindrom perempuan Premenstrual Syndrome (PMS) just that kat lelaki tak kuar darah dan takde alasan nak cuti solat.

Ok ok lah, esok aku try lah tulis benda-benda yang positif pulak. Kita citer hari ni makan apa, copy paste surat khabar punya artikel, tepek-tepek gambar yang bukan-bukan, buat lame joke etc.

Night :)

theblabber: Semoga terselit sedikit ilmu dalam ke'negatif'an yang ku tulis kali ni. (wah, ayat sangat kudus bunyinya..Haha)

12 comments:

cikin said...

eh negatif ke?
part mane yg negatif?
ke mmg saya yg suci?
HAHAHAHAHA:DD
adekah itu komen org terhadap blog ni?

theblabber. said...

cikin, awak memang manusia suci. haha. takdelah, saya je yang rasa macam byk aura2 negatif. haha

talkwithmykeyboard said...

xnmpk negatif pon d c2..
n mmg ada ilmu..
sbb igtIMS tu tpu2 jer..ropanya btol eh... =)

nitestalker said...

haha... betul tu bro...kalo taknak org cap pervert...jgn sesekali guna.. tp penah test 2 entry... trafik terus mencanak...

adakah "aura" negatif masih ada dlm diri pembaca tu sendiri?

theblabber. said...

bercakapdengankeyboardsaya..
IMS tu memang masalah biasa. cuma ramai taktahu wujud istilah untuk sindrom tersebut.

penggintipmalam..
saya pun pernah tulis perkataan 'bontot'.tak mencanak pun traffik. well bagi saya, kalau traffik yang dicari, inshaAllah traffik lah yang didapat. kalau bontot yang dicari, mungkin di Chow Kit boleh didapati dgn mudah.

ok, lame, i know. haha

Ann said...

aku taw istilah tu bila tgk 3R.......rasenya laki alami sindrom tu lbh kerap dr pompuan..betulkn ak kalo slh.

GigiWangi said...

aku baru tahu istilah IMS ni. Sebelum ni ta penah dengar pon. ouh, nampak sgt ketinggalan di situ. :|

Haha, aku belum khatam lagi baca blog kau, tapi setakat ni, okeh lah. amenda yang negatif? hehe

theblabber. said...

ann..
depends. tapi antara sebab IMS ialah stress. stress ni macam-macam punca. mungkin stress di tempat keje. stress dgn masalah dunia. stress bila gaji lambat masuk.stress bila isteri PMS.

gigiwangi..
(teringin nak bau gigi kau camne..CK ka? Guess? Jdore?)
ohh takde yg negatif ye? ok. *urut dada tanda lega

aina hazuani said...

saya suka sebab mereka akan kecewa muahahaha lagipun blog tak femes apa salah sekali sekala. hehe

aznee yunos said...

kadang2 kena ada negatif br jd positif. tp x apply letak entry pervert nk tarik traffic pastu leh bangga ngan cek bagai ok! hihi

ila ni said...

kehkehkeh ingtkan perasaan negatif sy je yg rasa mcm makin byk aura-aura emo/negatif kat marimerepek ni. tapi bes jgk layan entri-entri IMS, baru rawww

theblabber. said...

dusta la kalau hidup sentiasa 24/7 positif.

hamba insan yang tidak sempurna juga.