20101013

I also don't know why.

Ada orang tanya lagi, kenapa delete blog dulu. Dia cakap 'nko punyer blog mana ntah aku jumpa. tp aku lg suka yg ko delete dulu. ko ni bagus la. kalau tak ekrana ada satu entry ko dulu, aku mmg down jerk. tp blog ko tu, ko dah delete. agak mengada jugak ko nih'.

Well frankly speaking, aku pun tak tahu kenapa aku delete blog dulu. Kalau tanya menyesal, tipu lah kan kalau cakap tak. Tapi tulah, life is about 'head up and look forward'. Apa yang tak best tu, cuba tinggalkan, and amend for a better future.

And, perlu ingat tak semua orang suka apa yang kita buat. As for me, masuk kanan, kuar kiri. End of month, bukan duit nuffnang ko pun bayar bil-bil aku.

Oklah, nak pergi mandi.

Bye!

theblabber: Entry ni ada unsur-unsur narcissism (sila muntah jika perlu).

13 comments:

cik suke said...

ohw awk ade blog len ek sblm ni..hm pape pun truskn je menaip di blog ni..=) i'll read..=)

kin said...

yeah, i've been there... Penah rasa nak delete blog jugak . Tapi bila baca balik entry2 yg lama2. Leh ketawa sensorang kerna terkenang peristiwa & kejadian2 yg telah berlaku... dan tak lupa juga komen2 lawak jenaka kenkawan kita yg satu kepala itew...hahaha. (see terkenang balik dah gelak..lol)

For me a blog is like a personal diary ... but i kinda wanna share it with those special ppl.. ( u TERmasuk lar, Mie oi :P...hehe )

theblabber. said...

cik suke..
i wrote here before since 2005, but deleted the previous entries due to unknown reason. haha

kak kin..
oh,am flattered. tengs kak :) kfc kan? lalala

Anonymous said...

mungkin kalau nak copy paste pon, elok la betulkan yg aku typo tu. tak agak2.

theblabber. said...

anon..
biar semua org tahu ko sorang typo. haha. (well, aku malas actually)

makdara TERdiva said...

1 day akan slow down berblogging..tp masenye tak tau lg..

AZAD said...
This comment has been removed by the author.
theblabber. said...

apa pun,sabar la ye Azad. aku delete blog tu dulu sbb aku nk mulakan life yang baru, kononnya lah..haha

Siti NurJ3nab said...

blog yg nih pun aku rasa dh bagus.br sethun aku flow blg ko nih.

cikin said...

ya quite of terkejut lah encik delete entry lama.
sbb gigih kot kenal blog neh masa early 2008.rasa best gila baca terus stalk dr 2005 punya.HAHAHAH.(memang kaki stalk blog orang lain pun)
tp masa tu silent reader.
so rasanya tak jadi a big mistake pun kan baca dari awal.
tp kalo tanye sekarang blog ni pernah cerita pasal apa dulu.
mmg taklah diingat.mmg saya PELUPA gila.and rasanya lagi suka penulisan encik yg dulu kot.
to be honest la kan.
tp sekarang suka juga lahkan.
*kipassssssssss*
HAHAHAHAHA.

Anonymous said...

ehehheh sy sangat2 xbole lupa part gosok jamban pakai berus gigi dan bau ketiakkkk tuh.. ketawa guling2 wa akap ama lu.. lol haishhhhhh

cik suke said...

hm ok...sometimes mmg pun kite wat sumthing tanpe ade sebab...=)

Syima Emi said...

i teringin bc blog u dulu.. knape u tak private je kan.. hehe..