20101010

Lagu Maher Zain bertajuk Asma Allah lagi 'in' berbanding lagu InshaAllah.

Disebabkan saya bukan seorang manusia stereotype, maka dengan ini saya menegaskan bahawa saya tidak minat sama Maher Zain.

Anak-anak (juga mak-mak) dara kat luar sana, you sure minat Maher Zain sebab lagu-lagu dia?

You sure?

14 comments:

cu734ngel said...

sureee sesgt...suka lagu barakallah ngan for the rest of my life...:)

theblabber. said...

asma Allah lagi sedap..hehe ;P

cu734ngel said...

ada link...:) tanx..ehehe

Ann said...

minat lagu2 dia lah..br kenal orgnyer kmudian..hehe

lagu barakallah paling best...

vict said...

tapi rasanya lagu Asma Allah tu lagu sami yusof kan???....

theblabber. said...

haha..u got the point:)
10 maerkah penuh!!

kin said...

lagu Insyallah ada versi bahasa perancis... sedap gak, dah dgr?

Hariq-Sha said...

i prefer sami yusof :)

theblabber. said...

sami yusof punya lagu pun far better kan?
:)

cu734ngel said...

cet...sammi yusof ka???i think both are as good as each other in their own respective way..:) dua2 pon suka..:)

Ann said...

citt tertipu.....ari2 dok dgr lgu asma allah..tu lah jd bila kenal lagu lebih dr artis.....

aznee yunos said...

bab yg u sure tu .. huhu ada jer my fren yg minat maher n sami bukan sbb lagu. tgok kat tv aritu tym maher zain sampai KLIA pun leh taw. tettt =)

theblabber. said...

kan? terkinja-kinja dengar lagu-lagu unsur dakwah. malu lah tengok.

saje nk sibuk said...

suke sgt lagu2nye...
first lagu dgr for the rest of my life...tu stlh seseorg yg istimewa soh dgr...=)