20101009

Rosyam Nor sudah tua. Pakailah baju sekolah rendah sekali pun, kedut seribu mana bisa disembunyikan.

Some people can not accept truth. That's simply because truth's hurt.
Some refuse to be realistic, because they enjoy being denial.

And yes Rosyam Nor bukanlah seorang George Clooney yang aku (dan peminat lain) halalkan untuk feeling- feeling muda.

Nauseating.

theblabber: Untuk menjadi kelakar tak memerlukan seseorang pelawak menjadi bodoh. Kesian aku tengok pelakon-pelakon sitkom Gerabak ni. Terus tukar channel.

11 comments:

kakchik@ella said...

Btl3. Aku pun dah tua .. Ha3 ..

SUXX said...

aku lagi tak faham lawak Harith Iskandar, walaupun ada org cakap itu lawak kelas atasan atau lawak bijak tp ianya tak mampu buat aku tersengih pun.


aku lebih ke Mamat Khalid kot.

heheh. ok aku minat Rosyam Nor zaman "Gila-Gila Remaja" dulu. Skrg mmg tak ah.

Nur Azila Ismail said...

jgn salahkan penonton kalau x tgk cite melayu . kualiti makin rendah

theblabber. said...

aku teringin nak tengok dia bykkan lagi watak seorang bapa kepada 5 anak yg hidup byk dihabiskan ulang alik ke masjid drpd perasan muda yg langsung tak in.

geli uols!!

Benedict Bernard said...

dia dah masuk category warga emas erk ? tak tahu pun ambe..

kin said...

Brape ek umur dia ni??

(..terasa muda tetiba ..hehe )

Hariq-Sha said...

setuju giler dekat SUXX. tak pernah pun even slightly tersenyum bila dengar lawak Harith Iskandar. Dahlah pergi kutuk orang yang tak gelak ngan lawak dia masa dekat Kuching. Siap cakap orang Kuching nih tak reti lawak dia.

masalahnya dia langsung tak lawak.

ok back to Rosyam Nor. tak minat langsung dia yang cuba berlakon lawak. over.

theblabber. said...

aku forever suka lawak sathiya :)

AZAD said...

Suxx and Hariq-Sha, Harith Iskandar lawak memang tak boleh blah, tapi mahal nak mampus. Sebab yang tengok Boss2, samala macam derang tengok show Noryn Aziz. Suara taklah sedap mana pun, tapi mahal sebab yang tengok big2 boss.

John, Sathiya memang terbaik. Tapi dia dalam grup lain kureng skett arr..ngan pi mai2 tang tu macam nak mampus aku gelak.

Rosyam, dah tua. kasi la can orang lain plak, ye dak.

fndrocka said...

Masa afdlin dgn harith baru nak naik dulu..aku suka lawak dorg sebab berbeza dgn lawak tipikal pada masa tu.tp skrg dah bosan.yg dari dulu sampai skrg masih lawak adalah sathiya.haha.

ザ-sylver-shooter said...

abon lawak doh, kombi ngan ali mamak, mmg putus la urat kentut gelak..



ok tipu, btw, mmg pasangan serasi la derg.