20101020

Sexy is my name and just dance.

Lantak la orang nak cakap dia apa..
Nak mempersoalkan kenapa muka dia kat poster besar Ambank kat Amcorp Mall (well,obviously bank itu ayah dia yang punya-the 11th richest man in Malaysia)
Orang nak kata seksi ka..
Bawa imej tak baik ka..

But I found her so classy.
And the song is tremendously sedap and class (again??).

Lady Gaga ft Colby O'Doni pun sedap juga dalam lagu Just Dance.

Go Mizz Nina, am soooo fucking proud of you.

theblabber : Teringat satu dialog dengan uncle yang boleh dikatakan usahaawan berjaya ni.
Aku : Orang kita suka complicate thing.
Uncle: No, bukan. They like to tunjuk pandai. Depa puas kalau rasa orang lain bodoh.

Aku gelak je, sebab aku rasa it's so true.

11 comments:

shima said...

yup.she got talent.suke sgt lagu nie.kelass.:)

julie^beth said...

me likey her toooooo!!!

theblabber. said...

shima and julie..
yay. kita gang!! high five :)

cik markonah said...

aku suka dia jugak...sebab dia sangat howt...oh...

talkwithmykeyboard said...

l do heart mizz nina..
coz of her talent n her skin tone...
very nice n pretty..=)

theblabber. said...

yay..konah and cikkeyboard..high five sket.

saya; AISA. said...

haha. memang. memperbodohkan orang lain adalah kepuasan yang takboleh blah. XD

♥CIK SHA♥ said...

i love that song too..catchy!!

memang betul orang suka memperbodohkan orang lain untuk menampakkan mereka pandai walaupun sebenarnye perbuatan mereka tu menampakkan kebodohan mereka..

aznee yunos said...

mizz nina gojes =)

tunjuk pandai sebenarnya tunjuk bodoh diri sendiri. peace!

Suara Kalbu said...

Saya suka lagu ni.

Ringtone handphone i lagi. I think she very talented. Dia cuba cari kelainan, keluar dari kepompong biasa muzik kita. Tapi still orang mengutuk mengata. Macamlah depa bagus sangat.

Muzik kita di takuk lama pun org mengata artis kita ni tak ada kemajuan. Buat apa pun serba tak kena. Susahnya nak puaskan hati semua orang.

Kesimpulannya :
Buat-buat tak tahu sudah. Lama-lama diam la mereka -mereka

Ann said...

tak tau pun lagu2 dia..xamik tau lagu2 baru xkira sape2 pon..sbb xdgr radio