20101102

Antara perkara yang boleh me"release"kan stress aku.

Ialah menatap wajah hensem Incik Iyad di bawah ni.

Bila tengok wajah comel budak-budak kecik, terfikir aku sejenak "macam mana lah sesetengah orang sanggup nak dera anak sendiri, apatah lagi tergamak nak campak dalam sungai".

Nauzubilah.

Oh Iyad, cepat balik KL. Uncle Boy kangen sama kamu!!

9 comments:

Ann said...

suka tgk muka budak yg blurr...comel..

ayna said...

eii pipi dy. geram gile tengok!

K-Addicts said...

hi, bloghopping here.boy ke ni?

kakchik@ella said...

suka bdk kecik dn org tua. they make me feel 'cool'.

azzey said...

Mmg rasa tenang je tgk wajah anak2 kecik ni.....:)

kin said...

En. Blabber.. Sape ler yang pakaikan Iyad yang comel tali pinggang keledar gitu gaya?

theblabber. said...

saya pun suka makcik-makcik juga. Atok dia kot yang pakaikan seatbelt tu. hehe

vict said...

kita punya tabiat yg sama... kalau tension, stress, tak sabar nak balik rumah sebab kat rumah ada ubat stress paling mujarab...

SiBuahCeri said...

best kan jd bdk kecit?xyah susah2 pk mslh yg xpnh hbs..carefree!