20101101

Atleast she's wayyyyy better than teacher shida.


Not bad, huh?

11 comments:

kin said...

Selamat di Hari Deepavali, Mie... waka waka :D

theblabber. said...

happy deepavali too kak kin yg manis lagi cantik *bodek nak makan muruku*

cik markonah said...

kahkahkah...terpanjat aku weh...siyess...

Chooyaya! said...

way way better than cikgu syida. no doubt. kagum seminit.

mamat in-a-box said...

ular samiiiii... nallaaa

hahaha...

theblabber. said...

kadang-kadang, malu i tgk cikgu shida.

mamat in-a-box said...

aku tak tau ler apa penyakit chikgu shida tu.

kalau desperate sgt maukan perhatian dalam youtube jgn ler sampai memperbodohkan diri sendiri.. silap haribulan keluarga sendiri pun boleh terkena suwey kebodohan sendiri

theblabber. said...

mamat..
exactly my point. ada pulak tu peminat. bukanlah jeles dgn dia, tapi it's about integrity and dignity. she doesn't look funny and entertaining to me. setakat satu video tu ok lagi, bila dah 3-4 video, euwwww

tak sanggup nak tgk dah.

Chooyaya! said...

orang kalau normal tak buat macam tu. terencat barangkali. eh, harsh sgt ker aku berbunyik? tp to be frank, dia sangat memeluatkan aku.

theblabber. said...

tak tak. biasa je. biasalah, dalam hidup ni mana ada orang yg 100% suka apa yang kita buat. kalau nak jadi artis (or gila glamour sgt), kena la bersedia "dilambung ombak. else, jgn berumah tepi pantai".

aku suka org yg tak hipokrit :)

cik markonah said...

ok..aku dah dapat tangkap..aku ingat cikgu shida tu cikgu skolah kau tadi uncle boy *terus panggil kau uncle boy haha*..tu pasal aku tak berani nak cakap..skang paham dah...



dan, siyes video cikgu shida tu menjengkelkan...bak kata kau uncle boy, tak lawak mane pon...lawak lagi acapan buat suara sengau dia...(-___-")