20101101

Berangan itu percuma dan indah selagi ia tidak menyusahkan orang lain.

My so-called "lust list".


MacBook Pro. Sometimes you will just into something for no reason and MacBook Pro is the "something" that I fall in love with no specific reasons.
I was randomly blogwalking and I found this one blog which the owner spent his first pay on this LV wallet. Pretty much inspiring!!

A holiday babe, and Santorini would be top on my list!! Just look at the picture above,and tell me how much do you love this place. Oh, apparently, Mamma Mia shot the movie here before.

Haha. This might sound "mimpi di siang hari", but come to think of it, I can actually get a secondhand one using my AP student. Secondhand car in the UK is way way wayyyy cheaper than the one in Malaysia. *gilalah bajed anak Tan Sri!!

Gambar hiasan.
Last but not least, isteri yang solehah. I'm being cliche on this, but hey I guess this is every man's dream, don't we? Tapi tulah, orang kata, "isteri yang baik, untuk suami yang baik". Question is, baik kah aku? hmmm.

Well, as the name suggest, some of the list might be achievable and some might still be my lust list forever. Feel free to dream, but most importantly, be realistic.

Afterall, berangan itu PERCUMA :)

theblabber: Apa-apa pun, get a job first!!

Oh ye, Happy November, all!!

9 comments:

♥CIK SHA♥ said...

wahhhh..besar betul angan-angan..hehe..tapi takpe..berangan kan PERCUMA..^_^

effie said...

lisa...
saya juga suka lisa..

dan tido itu adalah perbuatan paling ikhlas..

theblabber. said...

saya biasa-biasa je dengan lisa.

Anonymous said...

Motip audi tt?
* klmj sgt ni. Ko mmg carik pasal kan????

kin said...

Oooo... En. Blabber biasa-biasa jek ye dgn Lisa tu :P (betuah)


Ini sekadar pendapat akak lar kan... En. Blabber sok bila dapat keje simpan duit tuk kawin dulu, ek ;) (sbb calon dah ada, kan? ;D) ... Wallet LV tu leh dpt masa exchange hantaran dulang 7 tu..haa :D ..Pastu alang-alang nak honeymoon (sbb dah simpan duit byk, kan) gi lar Santorini.

Macbook Pro & Ipad (eh..tetiba kan ipad tu lol)leh beli later later bila bos kat opis bagi bonus yg kaw kaw tu ... Keta Audi tu tunggu next bonus pulak, ok? sekian, wassalamu ...hehehe...

theblabber. said...

lisa surihani sekadar gambar hiasan. and ipad is apple's biggest flop of the year la kak kin ;)

cik markonah said...

waahhh..ni yang nak berangan gak neh..haihhh...

*sambil berangan fahrin ahmad bla bla bla*

azzey said...

wallet tu mmg cantik!

azzey said...

salam kenal....