20101104

Kadangkala betul juga apa yang dikata Azwan Ali.

Dalam hidup, apa yang lebih penting ialah kepuasan hati sendiri lebih daripada kepuasan hati orang lain. Jadi, dalam hal ini, sikap "whatever" atau dalam bahasa Azwan Alinya "ada aku kesah" sesekali perlu ada, else hati lain yang sibuk kita nak jaga tu is no where to be found when our hati is in need.

Anda mungkin kelihatan atau kedengaran "selfish" dalam mengejar kepuasan hati sendiri, but then again, "ada aku kesah".

Oh, speaking of facebook, aku teringin nak tengok mereka yang dok "like" mana-mana entry aku yang kadang-kala rubbish ni. For that reason, sudilah kiranya kalian meng"add" aku dalam FB marimerepek ye. Sekurang-kurangnya boleh jadi medium interaktif sesama kita. Berkawan biar seribu, musuh jangan satu kan?

Fanpage? I bukan artis.

theblabber: Been there, done that!!

11 comments:

kakchik@ella said...

i always implement 'ada aku kesah' in life, as long as it's at the right place'.

kakchik@ella said...

ooopss .. rasanya tak penah tekan butang "like" so not qualified to add u la ye. watever .. ada aku kesah!! ha3 ..

sori dik, gurau.

kin said...

idea baik tu En. Blabber... bukak fanpage 1 kat FB tu ... Saya pasti "like" yg terfirst nyeh ;)

come on, test power, dik! ;D
(cabar baik punya nih..haha)

beautiful_rose said...

dah penat jaga hati org je....hati sendiri,sape nak jage?
mari pentingkan diri sendiri skang!

Iffa said...

Wah, sudah ada fanpage you ~

Kelass gitu :)

Siti Nornadiah said...

segan nak add pfft~

**mEaSa** said...

artis la u neh..lalalala..

meriahceria said...

huhuhu...sudah ada fanpage....wow....share artikel ni dik..tq....ada aku kesah...ha3

azzey said...

setuju gak dgn apa yg kakchik@ella ckp tu..:)

theblabber. said...

meriahceria..
bila pulak saya buat fanpagenya kak oii. cuba baca balik betul tu..hahaha.eh,share tanpa permission harus aku kesah.

haha.

azney+sitinornadiah..
tak perlu kot nak ikot orang. kalau niat baik nak berkawan, apa salahnya. takde syarat2 pun kena like baru leh add kat fb ;)

kak kin+measa+iffa+..
saya bukan artis nak berfanpage bagai. the same old me yang you guys kenal dulu.

rose and kakchik..
it's ok actually to jaga hati orang, tapi jgn sampai melebihkan orang daripada diri sendiri pula :)

p/s: selamat deepavali semua. ahve a blast and blessed one :)

aznee yunos said...

kisahkan diri sendiri sebelum kisahkan org lain hehe~ oh ya mr.blabber, blogger punya influence lg bermakna dr artis yg ntahpape. go fanpage for marimerepek.
peace.