20101226

Musim mengawan ngawan.

Being single and available (ehem2), going to a wedding reception alone is not a big deal. Afterall, dalam kubur nanti, duduk sorang2 juga (ayat sedapkan hati bagi tak nampak loser sangat).

Anyway, kepada anda semua yang bakal berkahwin, enjoy lagu ini.


Bai. Dah lambat!!
theblabber: Kata dasar (root word) untuk mengawan apa ek? Kawan?

12 comments:

Ju Asu Ra said...

oohh..jambatan jodoh kamu masih panjang....


~ sabar menanti ~

Chooyaya! said...

pergi sorang la baru best... kot2 ada yang berkenan nanti terus boleh kasik kontek number. saham kena jaga wo... ko dah la kacak dan wangi. :D

anOOan said...

xde la loser sgt. hoho.


*rajin tukaq2 layout :P

Anisa Hang Tuah said...

cool la kalau pegi sorang2

CAYANG ALIN said...

Being a single tak la teruk sangat..syok pe..pegi mana pon bleh..tak payah nak pk nak report bagitau kat mana la apa la..nak kena call cakap dah sampai la apa la..kan..

theblabber. said...

JAR.
inshaAllah

choyaya..
minyak senyonyong dukun limah memang wangi!!

anoon..
bukan layout, header saja :)

AHT..
super cool, that's it.

cayang..
i will never do that even if i'm attached with someone.

akuygpenahkolabelbodo said...

wah..blog description kiter sebenarnya sama, cuma tak terluah saja, cantek..

theblabber. said...

oh really? sorry if i really did so,cause i rarely labelled someone whom i barely know bodoh (knowing me pun tak pandai mana) unless it is based on consensus or the stranger persistently annoyingly being bodoh sombong.that's that :)

maybe you offended with my words,literally,that you assume i called you bodoh.

anyway, thanks for the compliment. I guess everyone here having the same "description". Wrote it long ago in the profile, only yesterday decided to put it on the header.

Happy weekend, Miss/Mr Anonymous!! :)

p/s: i guess i know who you're. very few anonymous "suka cari gadoh". afterall, i have your IP address =p.

malastulisnamatulagi said...

tak reti pulak nk jwb dlm bi. bkenaan utube, ntah tak pasti kot sbb berpinar biik mata nmpk perkataan/label bodoh ,tak bc entry 2x,skrg tgk balik rasa dah takde perkataan tu,
ade sbb sy suka utube tu, dan bg sy yg dah tua ni, rasa2nye, semua org ade kebodohn sendiri.
sorry.moga dpt keje cepat.

theblabber. said...

sorry, but makcik/pakcik ni mmg suka memalukan orang ke? did i call you bodoh, purposely?or was it you terasa with my tulisan (which explains that i did not write for anyone)

memang semua orang punya kebodohan sendiri, i admit. but seriously, i cant recalled calling anyone bodoh on youtube.

being tua, am sure you can be wise enough to come clear and let me know which youtube.a little bit of detail would help, i guess.

sorry,but respect begets respect :) and yeah, dosa memfitnah tu lagi dasat kot?

Anonymous said...

ok.sorry..lupakan.tak maksud nak fitnah sedikitpun.sorry again

Ann said...

mane tau dpt jodoh kn pg sorg2...tp rajin2 lah mgushar