20101217

Nak tanya sikit pasal blog. Korang jangan marah. Ni tanya je. (..sambungan)

Sebenarnya sebab aku bertanya soalan tu ialah aku tak pernah "sedar" aku memfollow blog sebab kedudukan blog list I follow tu letaknya kat bawah sekali, iaini di bawah komen received. While our eyes are so interest to preview the pending comment(s), why should I bother any blog update daripada yang aku follow yang letaknya sangat ke bawah, no?

Should I blame this on my eyes kah? No?

Well, idea nak menulis topik pasal ni sebab aku pernah berbual dengan sorang blogger glamour ni. Dia kata dia takde prinsip "aku follow ko, ko follow aku". Tapi masalahnya aku tengok muka dia, ada je kat blog-blog budak-budak yang memfollownya. Itu aku tak kisah lah. Tapi masalahnya, kenapa perlu denial? Kalau budak2 baru nak up lain, boleh la kot tipu. Aku menulis dah lama kot, since 2005.

Apa-apapun, aku berterima kasih pada yang sudi follow, link dan komen. I DO blogwalking to yours, according to the link on the sidebar and most commonly based on those who commented on my entry. I'll comment if I feel like to comment :)

Ok bye. Nak pergi tengok orang sakit.

Speak soon!!

theblabber: Kiranya entry ni membalaslah komen2 kat entry sebelum ni eh.

2 comments:

kirei girl said...

hehehhe...bgs gk entry ni...yela memang pun ade yang siap pakse follow dan bace..tapi akhirnye terpulang kat kite sendiri balik...sukati la nk bace ke nak komen ke...=) peace...

aznee yunos said...

kalau saya, org ajak follow tulah saya pangkah awal2. confirm2 x ikhlas. i just follow yg btol2 worth. kadang2 yg ntahapa2 pun menarik utk difollow hehe