20110127

Saya sukakan sesuatu yang simple, tapi....


I just found out that this blog is too messy. Mess up with everything on the sidebar. The follower section, the iklan somemore, the twitter, and the facebook fanpage side (I re-attached this after seeing Alia did it. haha).

This whole messy thing really is not a reflection of myself- the simple me. Semak kot kepala otak bila tengok.
I try to fit everything there. So semak which is so not me.

So I am now, asking you people, what should I do to simplified this blog yet looks attractive. What should I do? Remove the link button? Remove the iklan? Remove everything on the sidebar?

Anyone with good and creative idea, will receive a mystery gift from me. No, not the sincere friendship as I always offer, but I am offering this special hadiah I bought from Amsterdam. No worries,I won't let the curiosity kills the cat this time :)

Ok guys (bajed macam 10000 orang baca blog ni), see you when I see you. Hope you can come up with freshly great ideas in improving this blog layout.

Bye.

7 comments:

Hariq-Sha said...

rasa messy sebab masa baca blog, nampak everything on the sidebar kan?

try put some of those dekat end of the page...like what Alia did.

mesti nampak ksong jer.

anyway, kita jarang kan scroll blog sampai bawah habis...mesti tak nampak punya...hikss :D

ila ni said...

susun semua kat bwh kalau nk space entri lebih luas. dijamin tak messy. tapi tak mungkin ianya attractive. yang penting, hadiah dah boleh deliver ke rumah saya. terima kasih :D

pengerok badan said...

widget "came from" tu sila buang
macam takde faedah jek nak tau dari mana readers datang..

p/s: sebenarnya aku tak suka tuan tanah detect lokasi aku... hehe

theblabber. said...

hariq sha dan ilani..
wah, same and good idea juga. thanks!!

pengorek badan..
ya, was thinking so. plus i have the "sitemeter" there which also function the same the came from widget. nuffnang also offers the same feature, no?

syamimi fatin said...

sy rasa btulla widget come from tu buang je kot. sy sendiri tak tahu blog sy simple x wlaupun suka yg simple2 je... haha

Zulfikar Hazri said...

takde la semak mana pun... simple je ni.. illusion optic.. myb aku rasa sebab takde sempadan kotak antara entry/post dengan sidebar kot... tu je...

p/s sebabkan tulisan ko bersahaja, aku dah follow :)

♥CIK SHA♥ said...

setuju dengan pendapat zulfikar..kalau ade divider antara entry dgn sidebar mungkin nampak lagi kemas kot..