20110418

marimerepek: FAQ



Kenapa marimerepek?
Sebab aku malas nak buang masa fikir nama blog yang gah lagi mempersona. Bayangkan, nama blog merepeksangatkauniapahalpesonajiwakalbu.blogspot.com. Kan penat tu nak mengingat.

Satu lagi, people can't blame me kalau apa yang aku tulis ni mengarut belaka.

Lainlah kalau aku letak nama marimelucu.blogspot, tapi haram satu apa pun tak lucu isi kandungan di blog (lepas tu dok penuhkan ruangan chatbox orang lain suruh pergi blog lucu itu. Opppss), itu memang layak lah dipersoalkan.

Kenapa theblabber?
Sebab masa tu aku tengah tengok facebook eh silap friendster kawan aku. Dia komen kat kawan dia cakap "she's someone that I can rely on, always lend her ear for me to blab on and on and on yadadada".

Aku rasa sedap dan berkadaran kalau guna nama blabber dengan blog syok sendiri lagi merepek ni.

Blog favourite?
Blog-blog yang buat hal sendiri dan semestinya bukan jenis yang suka menjilat bontot antara satu sama lain. Kotor kot perbuatan tu?

Sehari berapa unique visitor?
Kalau ada update, adalah dalam 7 orang, kalau takde entry adalah dalam takde orang yang baca. *sedih*

Banyak dah dapat duit nuffnang?
Takdelah banyak mana, tapi lepas la buat duit belanja bercuti ke Venice hari tu. Duit beli beg LV untuk Perempuan Cantik hari tu pun hasil dari nuffnang lah.Thank you nuffnang (eh ni bukan jilat bontot ka??)

Lastly betul ke ni frequently asked questions?
Takdelah. Aku sendiri tanya, aku sendiri jawab.

8 comments:

Piah Becok said...

Bagus aaaAaaaa... Tetibe rase gedik nak buat entri cam ni gak. terase nak lempang tak?? Hahahahahaaaa...

si aku said...

Suka yang ni,

"Lainlah kalau aku letak nama marimelucu.blogspot, tapi haram satu apa pun tak lucu isi kandungan di blog (lepas tu dok penuhkan ruangan chatbox orang lain suruh pergi blog lucu itu. Opppss)"

Hahahahaha. Terbaik lah!

My Aisy said...

hhahaha...question yg last tu best!!

Kap said...

apa kata kau highlight-kan part jilat bontot tu.
kawan aku kata aktiviti tu best.
tapi dia suruh aku kahwin baru cuba.
hahah.
jangan marah hah ;)

afrohead said...

kalau ditanya pada aku pula soalan 'Blog Favorite' tu, aku akan jawab..

Mari Merepek (jilat bontot)

haha :p

theblabber. said...

piah..
boleh. make sure ko tag 50 orang. untung2 nnt aku boleh beli LV lagi kasi mak aku.

aku..
kenapakah suka? aku tidak mengerti. Haha

aisy..
haha. bestkan soalan last tu.

kap..
dasat kawan kau.

anas..
blog afrohead pun aku suka (jilat bontot juga ni). LOL

meriahceria said...

ohoh....susah nak taip panjang, panggil dik je senang...mmg kadang n3 hang merepek, nama pun mari merepek...sepadan la dgn isi ye...isi senang nak paham...tak suke baca n3 pastu suh org pikir..ohoho...cukup2...unufffffff...never say never

VFN said...

tukar nama : PAKWE SK!!


ahahahaa