20110422

Sedangkan ombak pun berubah,nikan pula theblabber.

Mungkin akibat sakit belakang sejak kebelakangan ni membuatkan aku ingin bertukar nama.

Ye,no longer theblabber.Tak rock langsung. Introducing mohdbinabu.A bit of me and Lelaki Macho's name.

Sounds tak best,but I like it. And I don't really care whether people gonna like it or not.

Alang-alang tukar nama,tukar sekali profile picture.

Dan aku rasa, pengeluar produk premiumbeautiful (betulkan ejaan dia camni?) should really consider to come up with man's corset.You see, I'm in need of those so-called corset now to keep the posture right.

Yes, I am slouching now and I hope it's not one of aging signs.

Wait, sakit belakang juga menyebabkan tajuk kat atas ni salah. Should be pantai kan, bukan ombak?

Denial, still?

mohdbinabu: Sakit belakang juga membuatkan entry kat bawah ni tertangguh. Later alligator.

7 comments:

s.u.h.a said...

hi mohdbinabu

Hann said...

i like the name.
nampak sungguh kemelayuan.
da jati diri jelas kelihatan.

:)

Kap said...

laa.
baik kau tukar nama jadi ac mizal.
boleh aku tumpang senang duniawi.
hahah.

mohdbinabu said...

suha..
hi suha

hann..
i like it too..haha

kap..
jadi diri sendiri itu lebih nikmat ;)

Zulfikar Hazri said...

pakai nama sendiri la best! haha

syamimi fatin said...

nmpk klasik... i like...

:)

realisticjunky said...

masa drive tinggikan sedikit cermin pandang belakang dan tegakkan kerusi - tips yg saya dpt utk membetulkan posture badan ;p