20110423

Wait until someone do the same to you,then you'll know how I feel now.

You have my email
You got my YM
You have my number
You read my blog

But what makes it so hard for you to say "terima kasih"?


Always treat others as how you want to be treated.
Karma's only a bitch if you are.

I may sound like a loser,
but hey,
may you rot in hell :)

Happy Saturday,everyone!

11 comments:

Hazrey said...

Terima kasih. Enuf? Tak cukup lagi? Apa lagi kau nak? Kau cakap kat aku!! Apa lagi!!

Ehh, bukan untuk aku eh? hahahahahahaahahahahaaahhahaahahahha wiiiiii

mohdbinabu said...

hahahahhaha.you got my number meh? ok aku nak nandos di alamanda. wwiiiiiiii ;)

afrohead said...

hye encik mohd bin abu :)

anne jasmine said...

terima kasih..... eh? hehe

Paksu said...

facebook ko dia takde ke? kalo ada, kena bubuh gak tu hehehe... (but I guess by now dah kena remove la kot).

meriahceria said...

ohoh...dulu kan da ckp time kasih pas dpt keychain tuh,,,,,haih

mohdbinabu said...

a'ah..facebook lupa nak masuk kan.LOL

Chooyaya! said...

Terima kasih kerana tidak mendoakan aku masuk neraka (ni pesal aku baru tinggal 3 hari dah jadik mcm ni)

dari,
perempuan konon penting, haha

mohdbinabu said...

hey makcik..where have u been? saja2 being puitis konon2.hahahahakkkpuithhh!! =p

SiBuahCeri said...

:P

Alia said...

Terima kasih!

Walaupon aku tak der email kau mahupon YM kau mahupon number kau.

Aku cuma ada blog kau.

Dem, terencat aku ni secara tiba tiba (eh, tiba tiba ke? Hahahah)