20110426

Tossography

Kadang-kadang,aku tengok budak-budak yang amek gambar self taken dan posing ala-ala comel sebenarnya lagi comel bila mereka tidak mencuba-cuba jadi comel.

Acaner tu?

14 comments:

Inspirationalefeks said...

yang ini aku sokong .. hhehe

Ninie Hanis said...

tak boleh nak berpura-pura comel kalau self taken,kena suruh org tlg snap kan.hahaha!

p/s takleh tolerate bila tgk fb org yg albumnya penuh gambar self taken.kalau 1 album ada 20 pic???ayoo!

mohdbinabu said...

hahahaha. that is funny (and good idea too).so next time nak posing bajed comel, kena suruh orang snapkan.

Kap said...

yang comel benar aku tak ambil port.
tapi jangan emo bila orang stalk.
kau yang bodoh upload, dan berharap orang gila seks duduk elok tak kacau.
ada ke patut, brother?

VFN said...

bukan2 budak..
baya2 kita ni pun ada..
pendek kata,spesies tak sedar diri..
haish!

My Aisy said...

natural beauty lah nyer...

zarina said...

setuju sesangat

aliaaroslan said...

sokong.

-HanaMichi- said...

memang...spesis gmbar muncung buat piece beso2kan mata..
annoyed. (@_@)

Paksu said...

hahaha tau tak apa term utk orang yang tangkap gambar mesti nak muncungkan mulut?

duckface.

tengok website ni: http://antiduckface.com/

LOL punya website!

nanie said...

aku yang pompuan pun dok nyampah tgk muncung2 n mata beso gitu..

*dengki sbenanye asal aku buat gitu nmpk huduh..haha*

hans0 said...

kalau lisa surihani tangkap gambar begitu, aku terliur

syamimi fatin said...

self taken 1 album kt fb ada smpai nk dkt 100. apakah?

Master Hacker said...

nanie : haha...cuba test buat nak gak tengok....