20110427

Why did you look up for something tidak senonoh in the first place and blame my blog then?

Oh Tuhanku, I received this one comment which goes something like this "blog ini dijumpai dengan keyword yang amat tidak senonoh sekali.first time visit. *sensored*"

Question is: Kenapa mesti anda mencari keyword tidak senonoh lalu menyalahkan blog ini lantas berlagak seperti seorang yang baik/suci/tulus/mulus? Next time,comment with sense please.




Ada ke berak yang wangi? I warned you not to read after all.

Then you said nak menjalinkan "long ever friendship"? I think you mean "a long lasting friendship",didn't you? I'm fine with that, but I believe first impression is important. Sorry dik,you have given me (and I think everyone's else,too) a very bad impression. Finish your study first, then learn how to communicate well with strangers. In case you didn't know,there's a word "softskill".Go google what is it about.

And your next comment "kdg2 agak sakit jugak dgn komen "nice yo!"... "i dah follow u, follow me back"... pe kejadah semua tu kan.. tapi perhaps diaorang rasa gmbira dgn cara begitu dan dlm hidup ini tak salah untuk gmbirakan org lain jugak.. what goes around comes around."

Why butthurt? Are you one of them? Dik, you're too young to know the world,I presume. Hidup anda adalah pathetic kalau nak memuaskan hati semua orang.You have no one to please but yourself.

DAN,

If you think BERAK is such an "inappropiate keyword",I again pity you. Anyway, it's censored in English and should not be confused with a sensor.

Oh ya salam ukhwah too :)

mohdbinabu: Tiba2 teringat quote best dalam Forrest Gump. Guess which quote I'm referring to?

11 comments:

Si Aku said...

Let me guees, mesti budak perempuan ni. Betul tak?

My Aisy said...

hehe...de sensor lah kat blog nih...

Schuhada Mimieux said...

lol, benda macam ni nak jadi isu. childish.

btw, komen si aku sangat sexist. wekkk!

micro.cuts said...

my mama always said stupid is as stupid does.

Kap said...

"You have no one to please but yourself."

nanti dia besar difahamlah maksud tu, bro.
dia tak kenal langit tinggi ke rendah.
makan suap kot dekat rumah.

shasha said...

lately ramai blogger yg tatau courtesy...datang rumah org kena la bagi salam..mana ada main terjah je..apa daaa..

mohdbinabu said...

kap..
mari doakan kebaikan bersama.

shasha..
Agreed. Sometimes,I wonder what do they want actually.

Paksu said...

Bahasa England hancur, nak ngajar orang pulak. ish ish ish...

mohdbinabu said...

TESL student tu bro.Don't play play.

syamimi fatin said...

apala yg dia tu nak ye? hmm

Master Hacker said...

relax bro....

budak mentah g....

masak buat sup kari masak lemak cilik api *sapa nak cuba aku masakkan....hahaha