20110512

Where have I been?

Entry-enrty blog yang aku plan nak publish dua tiga hari ni, semua aku 'draft'kan.Bila dah masuk 'draft' banyak pula yang aku delete.Barang yang lepas jangan dikenang kata orang.

Anyway, korang pernah jumpa tak mana-mana 'pertandingan' yang pemenangnya kena beri hadiah kepada penganjur? Lawak. Dan agak kurang bijak kalau di pemenang tu sanggup memenuhi syarat penganjur.

Ok,kome teruskan menulis.Aku nak teruskan membaca. Kalau ada mana-mana yang lawak, boleh aku tumpang gelak.

Oh, I hear thunder.
Alhamdulilah.
I miss the sound of the raindrop.

mohdbinabu: Macamlah ada orang nak tahu pun aku ke mana kan? Haha

7 comments:

kakchik@ella said...

sini thunder sudah turn into raindrop.

btw, where hve u been? lama sgguh tak hupdet.

fatinizzati said...

aku pun dengar. alhamdulillah :)

Kap said...

serupa sini.
dari jam lima hingga sekarang.
lebat.
siap mandi sebab jalan lenggang kangkung ke pintu rumah.
rindu pada bau hujan terubat.

Ninie Hanis said...

sini pun ada,last week.kilat & guruh kat UK,woh..rindu mesia.

Piah Becok said...

oh sini tak hujan.

ade ke camtu? pemenang bagi hadiah kat penganjur... best oooo

terbaru:
1. BENARKAN AKU JADI JAKUN SEKETIKA
2. Sungguh!!! Banyak Ragam Diorang Nihh
3. JANGAN KACAU LAH!!!! ngantok nih
4. day one : 10 things about you

aLy said...

Hujan ni lah baru rasa sejuk sikit, kalau tak, bahang je rasa..

mohdbinabu said...

norzaila..
no where. saja-saja malas.Hehe

fatin..
best.sejuk malam ni nak tidur.

kap..
mesti seksi.

ninie..
bila balik mesia? nak rasa masakan korean tu.

piah becok..
ada.tak best lah, dah jadi terbalik.hehe

aly..
alhamdulilah. hujan juga rezeki :)