20110711

Sini aman damai.

Berusia hampir 27 tahun dan masih belum berkahwin, soalan yang tidak dapat dielak daripada rakan sekerja ialah "dah ada makwe ke belum?"

Dan untuk mengelak pengulangan soalan, aku iyakan saja soalan itu, beserta gambar random pompuan dalam koleksi simpanan handphone. Dengan harapan hari-hari mendatang mereka tidak akan bertanya lagi.

Aku silap until makan tengah hari tadi seorang kawan bertanya, "betul ka bah semalam itu gelfren kamu? Ke kakak kamu?

Oh well, ini yang payah jadi awet muda ni!

13 comments:

fatt said...

27 thn belum loser lagi la bai!

hana_kirana said...

HAHAHAHAH!! oh dear. tergelak besar aku baca entri nih.

Ko bilang begini sja': Ya bah. Kenapa? Ko indak percaya ka?

Damn. Now I miss Sabah.

Chooyaya! said...

awet muda? boleh bah kalau kau!

P/s: entah2 gambar aku jugak menjadik mangsa. teringat peristiwa how sweet of u memegang henbeg aku masa aku pura2 takot nak pegang menda ntah dkt aquaria dulu.

see now, aku dah mengaku aku pura2 takot untuk nampak sweet depan nko. sweet kan aku? bahaha

Nora Nadira said...

sama ada gelfren tu awek muda atau anda. gelfren tu kot? haha :p

vampire's lovex said...

muda lagi tu...pakcik aku 35 x kawen lagi hahaah....

afrohead said...

sana aman damai. :)

Lady RaRa said...

27?

gimme 5!

tapi i sudah anak 2!

Sexy.Chewbacca said...
This comment has been removed by the author.
Alia said...

LOL

For men, life begins at 40, so relaxxxxxxxxx dulu. Cari awek masa umur 39 la. LOLOL

tengku_fir21 said...

masih muda lagi :)

♥CIK SHA♥ said...

27 mude lagi kot..aku pon umo 27 belom kawen lagi..pompuan kot..lelaki 27 still ok lagi kalau belum kawen..kui3..


agaknye yg umo 27 tapi belom kawen mmg awet mude kot..ok..aku perasan sendiri..kah kah kah..;p

bkn rapunzel said...

kau 27?!
selama ini aku ingat kau 23, 24!
oh mai!

Suara Kalbu said...

Tak akan pernah dapat memuaskan hati hati semua orang.