20110713

Memang fitrah manusia suka kepada sesuatu yang indah.

Kawan, a guy: Kau pernah tak bila tengok lelaki body tough tiba-tiba kau tercakap "mak aihh, lawanya badan"?

Me: Pernah.

Kawan: Lol. Normal lah tu kan?

Me: yang tak normal bila kau puji bontot lelaki lain cantik.

Kawan and me : Lol

Memang fitrah la kan, manusia suka benda yang cantik dan indah. Itulah sebabnya kadang-kadang aku sering memuji diri sendiri. LOL

9 comments:

EZAN IDMA said...

hahahah ;p tak slh puji dr sndiri :)

micro.cuts said...

meh nak tengok theblabber ni. kot2 boleh sumbangkan pujian. ^^

missSenget said...

lol
lots of love..

lol lol lol lol..

theblabber said...

Love bendanya??

Cik Ciku said...

simple but nice, love ur blog=))

Chempaka Aziz said...

Allah memang suka yg cantik,justeru manusia pun mmg suka yg cntik

Alia said...

LOL aku suka ayat last kau! LOLOL

Cik Ciku said...

terkejut tgk komen from theblabber,huhuhu, macam takpercaya je, anyway thanks sudi jenguk blog sy.

happy99X

My Aisy said...

masuk bakul angkat sendiri lah ye...hehehe....