20161107

Selalu mengeluh kena cyber bully, tapi diri sendiri mengundang untuk dibuli.

If this is not to seek attention, you tell me what is it then?





Jadah apakah buku ini?
Jadah apakah buku ini?
Jadah apakah buku ini?
Jadah apakah buku ini?
Jadah apakh buku ini?
Jadah apakah buku ini?
Jadah apakah buku ini?

Hah, dah jadi entry blog dengan hanya menggunakan pengulangan frasa yang sama berkali-kali.

Oh well, akan ada yang cakap "kenapa bash dia? Dia ada kacau ko ke?".

Ye Arlina Banana takda kacau aku, but with this whole lot of shit, you think it would encourage Malaysians untuk membaca ka?

And Hamka Kereta Mayat, tak terasa downgrade ka nak terselit di celah-celah sampah itu? If I were to get the book for free, aku koyakkan page sampah tu dan tinggalkan coretan Hamka saja.

Hah, marah betul aku ni.

P/S: Nak buat buku juga. Letak titik je tengah-tengah page tu and let's call it an art yang sangat deep.
P/S/S: Sapa dapat teka mana silap kat ayat pengulangan tu, aku bagi satu tudung free :D

4 comments:

Reena Kamarudin said...

Kau eja apakh untuk APAKAH. Ok mana tudung aku? huhu

shasha said...

tertinggal satu huruf a dalam barisan yang kelima dari atas...hahahah...

hanakirana said...

Silap di ayat pengulangan: Ayat no. 3 dari bawah! Jadah apakh buku ini?

FARYN said...

Jadah apakh buku ini? hahahaa