20100717

# Empat

Inception.
It would say, it worth the (my 1 year) waiting. Superbly tremendous from the brilliant Christopher Nolan.

Talking of waiting, another my waiting movie list is A Thousand Splendid Suns (another great work from Hosseni) which is khabarnya akan siap in 2011, tapi produksi pun takde lagi. Takpelah, finger crossed.

Trailer pun "tangkap muat" je.

If it really gonna an actual movie, will it be as good as Kite Runner? Again, jari bersilang!!

6 comments:

Afida Anuar said...

hehe..miezi, kalau Kite runner..hebat buku lagi dari movie..

harapnya movie thousand splendid ni tak menghampakan! tapi kalau nak lawan buku dan movie..tak pernah lagi movie menang..rasanya la;)

theblabber. said...

afida..
agreed!! :)

nottingham said...

a post for you kat auntie's blog!

theblabber. said...

wow auntie..thanks, am flattered. is that some kind of order or what? hahaha. inshaAllah.

nottingham said...

post istimewa walaupun bunyi macam arahan. hehehhehhe. btw, my students dah ramai tertanya-tanya siapa awak tu! (suddenly someone is famous!)

Azliana Mohamed Adnan said...

dah tengok, baru je

terbaik dari ladang!!
Cuma sgt bz skarang, tak sempat nak post kat blog