20100821

# Dua Lima

Edinburgh Fringe Festival.
Jalan-jalan menghiburkan hati as if Isnin nanti takde presentation.












View from top of Scott Monument. Magnificent!!

Anyhow, am gonna miss this place very soon. Yes, it is indeed hard to say good bye to yesterday.

Happy weekend, everyone.

theblabber: Banyak lagi picture and event, tapi tak larat nak jalan pasal tak sahur tadi. tsk tsk.

6 comments:

Mohd Kamal said...

teringin jugak pegi tempat2 macam ni. InsyaAllah satu hari.. btw nice blog

tengku_fir21 said...

ouwhh..cantik nyerr....

Hazelsyd said...

hi john,

finge festival tu maksudnyer apa? i mean for what..
neway, all the best dude for your monday's presentation!

theblabber. said...

mohd kamal..
inshaallah, rezeki kan.. sape tahu.

tengku..
mmg cantik. tapi tu lah, bulan puasa kan

hazelsyd..
kak, it's an annual festival every August. Saja la kot, nak tarik pelancong dtg. ada film festival, street performance, military tattoo dan macam2 lagi.

thanks for the wish!! so thoughtful of u :)

suarakalbu said...

Bestnya dapat tengok negara orang.

Walaupun orang kata hujan emas di negara orang, hujan batu di negara sendiri, elok lagi berhujan batu di negara sendiri tapi apa salahnya mengutip emas di negara orang pastu bawa balik ke negara sendiri utk dijadikan pengalaman dan sejarah tersendiri.

Moga-moga suatu hari nanti saya pun berpeluang jejak kaki ke negara orang.

p/s : Ehhhh..apa daaaaaaa aku merepek

Anonymous said...

ko rasa kalau masa ni aku ada, mesti lg best kan. makan gelak makan gelak *berangan tak kena bayar pon.