20100817

# Dua Puluh

Unsure.
Hari ni rasa tak best. Makanya, instead of spending time buat paper and slides for next week presentation, aku habiskan masa baca blog, dan mengomen.

Oh, perasaan rasa tak best for unknown reason adalah super tidak best!

theblabber: Am not a big fan of apam balik, tapi tiba-tiba craving lak nak makan benda tu. Haishh

13 comments:

SANDRA AZWAN said...

apam balik....;-)

Norasikin said...

Betul bro ben kata, blog ni memang simple tp bernas. Suka yang sinis2 ni. kalau nak kutuk, perli2 je baru pedas.

LiFe KaMi said...

baca blog bole ilang rasa tak best ko tu..hehe

Lelord said...

btul2....akak suke baca kat sini

theblabber. said...

tengs semua. tengs to ben jugak. this is so overwhelming. sungguh saya menulis saja suka-suka.

selamat bersahur org2 malaysia :)

Yati Ali said...

mmg best blog ni.simple...selamat menjalani ibadah puasa

theblabber. said...

makasih!! saya tulis saja suka-suka (dan merepek-repek) je. selamat berpuasa juga :)

diana said...

merepek yang
berisi..

en_me said...

apam pownn best perghh.. ehehe

salamm ramadhan bro..

MamaFaMi said...

Salam bro...

Mama juga ada kalanya terasa sedemikian. Ended up, melangok depan laptop instead of finishing tons of house chores! Towards the end, kepenatan. Sama aje penat buat kerja rumah dan penat melangok! Hahaha.. Only difference, kalau penat buat kerja rumah, kerja beres. Penat melangok, dapat ilmu je la...

theblabber. said...

diana..
takde lah berisi sgt. merepek byk!! haha

en me..
salam puasa juga bro :)

mama..
now ni tgh melangok sambil tgk tv lak. tgh tunggu 'mood' dtg, baru nak gerak buat keje. esok kot mood baru dtg. hehe

Diarihatiku1976 said...

biasalah perasaan... mcm-mcm mood ada...

zulkbo said...

salam ziarah..
semoga anda selalu
sihat untuk menjalani
ibadah di bulan Ramadhan
Al-Mubarak ini..