20100819

# Dua Tiga

Teka teki yang cheesy.
Dalam banyak-banyak anggota badan wanita, which part yang boleh makan?

Haipp, tak baik fikir lucah-lucah bulan puasa.

Ok, sila jawab.

theblabber: Kekerapan aku mengupdate blog berkadar langsung dengan ke'stress'an atau kebosanan aku. Kalau nampak aku dok update hari-hari tu, faham-faham je lah ye.
Oh ye, siapa-siapa 3 terpantas yang dapat jawab soalan kat atas tu (dengan betul), akan dapat hadiah misteri.

Good luck!!

44 comments:

meriahceria said...

wanita ni orang ke ape....ayam betina tuh pun kira gender gak ni..kalau ayam betina, sume part leh makan blabla

meriahceria said...

mintak izin copy entry ye dik blabla, kak julie nak paste kat blog...terima kasih...:)

Syira Alimi said...

confuse gakk.. haishhh!!

theblabber. said...

wanita is orang. hehe

bakisz said...

ehhh i bleh di makan?? haaaa lazatnyeeeeee

meriahceria said...

huh...sat kak pi blog sat kat sana..tanye kawan ofis2 ni sume u buntu da....takde hint ke ape adik

theblabber. said...

boleh makan!! takde hint kak. dah habis hint. hadiah misteri mestilah soalan susah sket ;)

haha!!

Fyza d.Hana said...

~mulut dia la yang boleh makan.. hehehe..~

cik markonah said...

maaf..aku tak tau jawapan...aku tak makan diri sendiri...

*padahal jiwa raga memberontak nak tau jawapan dia ape*

meriahceria said...

aku nak taip ni pun segan wei....tp ni mcm susu lembu ke ape..(alahai..abis posa aku ari ni), mana le ko dpt soklan nih dik oi

prettyorked said...

susu kah?? mcm kanibal lak boleh mkn part bdn wanita..haisshhh...

Syira Alimi said...

tangan?? huhuhu...

theblabber. said...

salah. takde sorang pun betul lagi ni. takde unsur2 lucah langsung dalam jawapan.

Fyza d.Hana said...

~makan hati.. huuu~

berapa kali boleh try kalu salah ni? hehehe

meriahceria said...

dah tuh....ko cakap part badan wanita dik...baru akak tau ada part yg bole makan ni..hahahha

theblabber. said...

hati organ dalaman, bukan anggota badan dik ..hehe
cubalah sampai dpt.

Iffa said...

Hohh !!! Apakah soalan ini incik blabber ???

Berkecamuk otak nak fikir. hehe.

(*_*)

meriahceria said...

ni tricky btul soklan ko dik...more hint please!

Fyza d.Hana said...

~dada ke?~

~gigi ke?~

hehehehe.. tetibe rasa geram plak.. hahaha..

prettyorked said...

ntah2 ko nih mmg tgh merepek kot incik blabber..

BEN ASHAARI said...

hati

theblabber. said...

hati juga merupakan organ ye, bukan anggota badan.

ala, takde yg dpt jawab betul lagi ke nih? baru nak bagi fridge magnet dari sini.. hehe

Syira Alimi said...

confuse.. sbb spesific utk pompuan jaa.. hmmm...

Kniedaz said...

hoh..apa jawapannya? sapa pandai sila jawab.. ^_^

en_me said...

me xnak jawap, me nak fridge magnet volleee.. ahaha

meriahceria said...

alar dik blabbber, soklan ni tricky kan...hint lebey please

missSengetSengal said...

mulut laa bole mkn...mulut mmg fungsi die utk mkn kan???
" anggota yg bole mkn.." --bukan yg bole dimakan---

hahaha~~..

shima said...

teka teki memang fail nak jawab.haha.nak jawapan je.:)

Kap said...

buah buahan :)

meriahceria said...

Lady Fingers

meriahceria said...

lady fingers kan

chimera said...

jari!!

mel said...

kalau dah diterjemahkan jawapan dia "Jari Perempuan"

AEDA said...

kalau soalannya 'which part yang BOLEH MAKAN' the answer should be mulut...

Pa'chik said...

jari...

bendi...

Pa'chik said...

lady finger...

Afida Anuar said...

mulut?errr

Fyza d.Hana said...

~ada org ckp kt aku jwpnnya lady finger.. betul ke?~

Siti Nornadiah said...

....

teka teki mmg i failed betul..
mata ke?

teehee..:P

nitestalker said...

mulut wanita tu...kalo tak boleh mkn, nanti wanita tu tak dapat merasa enaknya mknan dan resipi2 blogger kat sini... hahahaha

nitestalker said...

mulut wanita tu boleh mkn...kalau tidak maka laparlah wanita tu...

LiFe KaMi said...

kalau org kanibal dia mkn semua...hehe

CAHAYA said...

jari. ladyfinger.

- said...

mane jawapan nieh?