20100809

# Enam belas.

Keibubapaan.
Of late, I find myself prefer to read mak budak and ayah budak punya blog. It's fun tho, sebab most of these blogs tell something about a real life. Apa yang berlaku hari ni. Hari ni anak sakit. Esok kena outstation . Malam kang nak masak apa etc.

Blog-blog ni juga (biasanya) takde membincangkan falsampah-falsampah syok sendiri yang kadang kala membodohkan pihak lain (yang kadang-kadang macam kelakar juga) and most importantly there's something I can learn from them.

Tak semua orang suka menyalak bukit, kan?

Apa-apa pun, selamat hari Isnin. Jangan malas-malas okay?

theblabber: Kita selalu rasa kita pandai, padahal ada orang lain tengah mentertawakan "kepandaian" kita.

9 comments:

julie^beth said...

ilmu yg tak boleh belajar dalam kelas. happy monday to u too

(Aeda, 2010) said...

Terasa. haha

theblabber. said...

julie..
true indeed!! ;)

aeda..
you write wise things, and i dig them. seriously.

Hazelsyd said...

hi john,

slamat berpuasa yahhhh

baincardin said...

Selamat menyambut Ramadhan Al Mubarak :)

ryann said...

selamat berpuasa miezi

theblabber. said...

hazelsyd+bain+ryan..
selamat berpuasa juga :)

AEDA said...

oh my malunyaaaaa. i merepek je byk :P

anyway, selamat menyambut Ramadhan :)

BEN ASHAARI said...

SALAM ..

menarik ..ringkas dan padat ...