20100806

# Lima belas

Setiap kali pergi ke town nak beli ayam kat satu kedai ni, mesti owner dia cakap Hindi dengan aku.

Dah dua kali dah.

Aku pun tak tahu nak gembira ataupun sedih.

Muka aku ada iras-iras Salman Khan, gamaknya?

Apa-apa pun, salam Jumaat semua.

theblabber: Mesti korang malas nak buat keje kan hari ni? Macam aku taktau. Hehe

9 comments:

Azliana Mohamed Adnan said...

hoho..betullah tu muka tu ada iras2. ok,boleh gembira. Kurang2 dia tak cakap indon ngan u.

azad :ye, hari ni sangat malas nak buat keje.pagi2 dah bukak blog

Kap said...

tumpah se air.

julie^beth said...

die takde kasi ayam free ke?

fyziviruss said...

hahahahaha salman khan.mmg mls gler nk wat kerja.

en_me said...

korang serumpun tewww.. uhuhu

DrSinga said...

syabas Betta...
:)

AiMi D said...

no wonder -lah cannot find ur blog anymore, seems that me myself pn dah x on laptop , when go to ur blog dah x dah then maybe its my rezeki to found ur blog mlm ni ... =)

*next time,if it possible pls do let me know when u plan to pindah- randah blog ok !

gembira sbb ko menguat kn slogan 1Malaysia tu tp sedih sbb kalo mcm salman khan ..x hensem la =p hahaha

theblabber. said...

azad..
ha, bertuah la boleh cakap indon :)

kap..
best kan citer and lagu dalam movie tu.

julie..
haha. bankrupt dia kalau kasi free nanti.

fyzi..
biasalah, hari jumaat, mana ada yg rajin :D

en_me..
more to seagama, kot. hehe

drsinga..
tengs ;)

aimi..
salman khan is the only actor i know selain shah rukh khan. SRK dah tua tapi.
p/s: gigih mencari blog ni? hehe..tengs.

Chooyaya! said...

penghinaan secara jujur tu, kan?