20100901

# 34

  • Rindu masa Magenta, 47, Jebon (just a few names) rajin mengupdates blog.
  • Rindu masa zaman-zaman pergi free movie preview and teater. (Ajami, ada panggil lagi ke blogger pegi preview movie? Kak Ryann pun katanya dah tone down dengan teater. I guess no more invitation lepas ni. tsk tsk).
  • Rindu rasa-rasa kagum dan sebak baca pengorbanan cikgu jimi mendidik anak murid di satu kawasan pedalaman ni.
  • Rindu masa zaman-zaman Rumah Pena orang tak berapa kenal sangat.
  • Rindu masa zaman takde blogger-otai-self-proclaimed (which is so annoyingly lame)
Or in short,
Rindu masa Nuffnang orang taktau apa kejadahnya.

theblabber: Time swiftly flies and things change.

12 comments:

meriahceria said...

sob sob...so bayak rindu...dunno which one is more rindu...he3....

Kap said...

rindu serindu rindunya.
tapi engkau tak mengerti.
wo o o o o..

;)

SUXX said...

rindu berborak smbl makan nasi dagang, . hehe. dulu sgt best.

theblabber. said...

suxx..
kan? lain benar now ni.eh,sab tu apa citer eh? kedai dia ada lagi ke?

makdara TERDIVA said...

rindu nak berkumpul dgn anak2 dlm 1 rumah mcm 3 tawun lepas...sob..sob..

ryann said...

rindu nak ajak kengkawan datang tengok teater. tapi betullah..kak dah tone down. tak berkesempatan langsung.

saya; AISA. said...

rindu jebon jugakkk. ;'(

theblabber. said...

mak dara terdiva..
sob sob sob *tumpang sedih

kak ryann..
takpe, ada rezeki boleh pergi lagi bila-bila

aisa..
yay..aku ada gang sini.

o kambeng hitam o said...

rindu jebon. magenta pun sunyi je. skrg semua gila nuffnang. blogging pun for d sake of nuffnang. huh.

theblabber. said...

cik kambeng juga mengikuti mereka berdua? tulah, rindu depa.

i totally agreed dgn ko.aku dah lama pasang nuffnang ni, idoklah gak kaya-kaya.haha..frankly speaking, selain dari redmummy and few other bloggers, aku tak rasa pun yang lain-lain kaya dgn nuffnang ni. aku pakai nuffnang sbb nak tau who read my blog and what they referred here.

well, lain orang, lain ragam kan? lantaklah. asal tak kacau kita sudah lah :)

o kambeng hitam o said...

yeah. follow mereka. tp musim2 sekarang, mereka hilang pergi mana ntah. Maskara pun dah mcm tak rare lg dah.

tp kdg2 anoyying tu sampai ke kepala bila entri asyik nak crita psl trafik blog dia up gila.

tak tahan der

theblabber. said...

haha..i feel you. blog aku yg dah 5 tahun ni traffik cam tu je gak. tapi ada aku kesah? haha

but again, lain orang lain ragam. asal tak kacau kita sudah.

p/s: oh, pergi Maskara juga? Coolness!! Aku dah tak pegi now, sbb hmmmm. hehe