20100902

Sob sob sob

Bila aku bitau nak balik awal dari yang aku planned before, ramai yang marah. Ok, bukan marah, tapi mungkin kecewa (cas glamer theblabber ni).

Aku rasa ralat, tapi dalam masa yang sama rasa dihargai pulak. Hiks.

Kawan-kawan, terima kasih. Anda semua memang terbaik. But I guess it's time for me to learn to say NO out loud.

And as a weak being, aku tak boleh nak puaskan hati semua orang, kot.

theblabber: To say NO is my biggest weakness. Nak jaga hati orang, tapi selalu ended up hati aku yang tak terjaga. Haha

11 comments:

o kambeng hitam o said...

berusahalah jaga hati sendri. slalu mcm tu lah. selalu gagal jaga sendri punya

saya; AISA. said...

say NO to YES. XD

meriahceria said...

huh,,,selalu nyejadi mcam tuh arr...tp there was certain ppl mmg pandai tak jaga ati orang punye....opsss...ampun ampun

QayQay said...

stick with one decision. if u say YES so go for YES.
Kita tak boleh nak puaskan hati semua pihak, so, tegas pada keputusan sendiri.

p/s : keputusan sendiri tu pun beragak-agak lah jugak, biar fikir sejenak pro n con.

Hazelsyd said...

hi john,

jadi u nak balik bila ni?

kakchik@ella said...

To say NO is my weakness too. Tnpa disedari, Kebaikan kita adalah jga kelemahan kta.

Nak jga ati org .. diri sndiri yg trluka. Slalu kn jd camtu.

cleo said...

hohohoh

kakchik@ella said...

nk jaga hati org .. end up hati sndiri yg trluka. Always happened to me. Redha dan rela je la .. wat to do?

Afida Anuar said...

Miezi..macam ada persamaan je dgn aku.. aku pun selalu macam tu dulu. Nak kata NO tu susah betul. Last2 hati sendiri yang merana.... sekarang belajar jugak kata NO..tapi, ada menjadi..ada tak...errr

Siti Nornadiah said...

can i tiru theblabber..nk letak dekat status fb..:)

memang selalu hati sendiri yang tak terjaga..:(

theblabber. said...

nornadiah..
sila sila :)