20100903

Blog best # 1

Aku ingat setiap Jumaat nak tulis la pasal mana-mana blog yang best. Bila jumpa blog-blog yang best ni, biasanya aku ralit baca sampai berjam-jam. Jadi untuk edisi pertama ini, introducing...

Jangan tanya aku mana dia dapat nama SUXX tu. Kena tanya tuan punya body.Aku kenal dia since last 2 years (kot). Pernah hangout sama-sama and pernah pergi Maskara dengan dia and Shaira Amira.
Ok, apa yang best pasal SUXX ni ialah kreativiti dia menulis. I bet, kalau ada mana-mana editor majalah yang terbaca blog dia, sure he got offer punyalah.
Gaya penulisan dia sempoi dan yang paling penting lawak. Ada juga entry-entry yang sinis, tapi still diselitkan unsur-unsur lawak tu. SUXX ni juga rajin berkongsikan pengalaman hidup dia dulu kala dan entry paling aku tak boleh lupa ialah bagaimana dia takde seluar nak pakai lepas melabur di satu jamban ni. I can't exactly remember the whole story, but you guys can figure it out.

Ok,itu saja mengenai pilihan blog best minggu ni. I have some blogs in mind to be featured in upcoming weeks.

theblabber: Kalau ada siapa-siapa yang tahu mana-mana blog yang best, boleh la inform aku eh. Feel free to drop me an email. As per Oprah, sharing is caring.
P/S: Ayat aku ialah sangat skema.

16 comments:

Cik Yuki said...

link blog tu.?? nk bc gk. huhu yup ayt anda adalah sgt skema. hihi

Cik Yuki said...

haha sori. da jmpe link tu..hihi

*pesanan kpd dri sndiri : len kli bc pki spek. haha

theblabber. said...

hehe :)

meriahceria said...

huh..bayak masa suxx tuh menulih....tp baguih la, mcm baca cerpen kat majalah kita beli kan...tgh baca rasa mcm kat alam lain

Rafhanah Mohtar said...

aku pembaca setia blog beliau.
and okay, aku dah khatam baca blog beliau dan aku boleh kata, beliau sangat hebat dengan pemikiran yang sentiasa out of the box..

aku percaya, 1 hari nanti, Oprah pun kalah dengan beliau.

kalah gusti tangan

Rafhanah Mohtar said...

btw, cool apa guna ayat skema

CAHAYA said...

been reading his blog for some time. quite a character. :)

Siti Nornadiah said...

blog SUXX memang best. :)

tp muka penuh mistery.

vict said...

hmmm... setakat ni blog yg paling besh saya baca blog milik chika... http://nurulism.com

LiFe KaMi said...

rajin menulis dan byk idea ,bgus...

Sue said...

www.zackzukhairi.blogspot.com pun best.lebih kurang macam blog suxx ni :)

kakchik@ella said...

saya tak best ke?? perasan best skjp. Hehe ..

theblabber. said...

hehe..best..semua blog pub best. anyways, thanks for the suggestion. very must appreciated!! :)

SUXX said...

*alamak malu saya dibuatnya. xoxo. @@

:)



aku bg aku pulak bloglist yg best:

www.akutakpeduli.com-melayu minimalis

blog anak mat nor-jebon

aku benci makanan pedas.-p.joe

mari merepek - betol serius ni*sambil gigit bibir

dan blog2 anda semua yg layout dia tak de warna warni . ihiks.


salam manja.gerak dulu,bye.

saya; AISA. said...

taksabar nak tau blog siapa lagi yang best ni. ehhe.

Kap said...

i like skema.