20100917

Blog Best # 2.

Untuk edisi ke-dua, blog best yang baru aku jumpa ialah blog cik kambeng hitam.

Aku jatuh cinta pada entry dia yang bertajuk Cerita # 1, dan terus selongkar blog dia dan baca entry-entry yang lain. Cik kambeng ni pun ada ikot Maskara juga kot. Juga ada follow blog-blog yang aku ada follow gak. Aku suka tulisan-tulisan yang deep camni. Ada class..Hehe. Seronok baca benda yang mind provoking and eye opener ni.

Untuk cik kambeng hitam, teruskan menulis!! Saya sendiri baca.

theblabber: Tua tak semestinya wise.

1 comment:

o kambeng hitam o said...

aaaahh. terharu mcm ni. slurrrppp!!