20100916

Tiada perasaan.

Maximum luggage allowance is only 30kg, aku request 40kg (sesuka hati je kan? Macam airline company tu Lelaki Macho yang punya). Jadilah kan, daripada hari tu 20kg je.

Ok, now I really wish torchlight pengecil benda daripada cik Doraemon betul-betul wujud!

theblabber : Me is neither excited nor sad. Why lahh?

9 comments:

kin said...

tengah 'numb' lar tu, dik.

Salam ingatan drpd saya,
kawan baik doraemon ;)

CAHAYA said...

Jangan sedey2. InsyaAllah ada rezeki sampai lagi ke sana. :)

ieza said...

selamat kembali ke malaysia...

Rafhanah Mohtar said...

tiada perasaan? hmm..kinda complex..doremon pun tak wujud nak tolong..

btw..happy belated birthday?? ^^

Ann said...

apa bnda yg berat sgt tu? 20 kg pun dah ok...tu pun byk bnda yg aku bwk...ngn beberapa ketul pasu yg saiz sederhana

saya; AISA. said...

sebab kau akan rindu nanti keh keh.

ryann said...

semoga selamat sampai

Hazelsyd said...

selamat selamat selamat!!

kakchik@ella said...

Menda apa yg mmberatkan beg tu? Selamat balik & hepi belated bday