20100930

Midnight wish.

Terjaga tengah-tengah malam, aku usha blog (kan bagus terjaga tengah malam buat tahajjud. Sejuk perut Perempuan Cantik mengandungkan aku) tengok-tengok iklan Nuffnang citer pasal kasut ni.

Disebabkan hormon-hormon excited telah terembes dengan hebat sekali, makanya aku teringin sekali membeli kasut ini. Kalau kat UK dulu boleh beli online je, esok bangun tido je terus dapat depan pintu. Kat sini kena cari store dia lah. Aishhh (merungut 2 minit).

Atau ada siapa-siapa kat sini yang murah hati nak bagi hadiah kat aku semperna hari jadi yang baru lepas tempoh hari? (mata otomatik terkebil-kebil bajed comel).

Damn it, ini kasut dah buatkan aku tak boleh terus tido dah.

theblabber : Entah bila nak jogging pun taktau lah. Haha

11 comments:

anOOan said...

jog virtually :P

theblabber. said...

aik..pukul baperkah cik anooan tido? haha

anOOan said...

t a h a j u t. same case. terjaga tengah malam tapi xde la tgk iklan nuffnang :P

saya; AISA. said...

haha. dah ada kasut baru nanti sure rajin nak jog punyalah. ;p

♥CIK SHA♥ said...

eh??smart la kasut ni..

giha lalala said...

giha pun nk wish dpt kasut tu jugak la. huhu sape nk bg?

.o r k e d. said...

amboi.. ksot na yg ley lentok² je ea. haha

kakchik@ella said...

akak rasa dua2 tak tidor semlm. Hehe ..

tengku_fir21 said...

ouwhh..sudah pulangkah...

realisticjunky said...

eh,nampak mcm sarung tgn kaler merah yg org pakai bila bertinju tu.

theblabber. said...

tak!! nampak macam udang galah bakar.