20100923

Sombong la ko ni!!

Masuk pagi ni, dah 3 kali Perempuan Cantik aku pesan "kalau dia senyum,abg senyum la balik. Nnt dia kata abg sombong"
Dulu pun Perempuan Cantik pernah cakap benda yang lebih kurang sama bila aku annoyed gila dengan sorang jiran yang bersikap tak-boleh-orang-lebih-dari-dia datang rumah aku belek-belek rumah, tengok itu ini.
Lepas je pakcik tu balik, Perempuan Cantik cakap 'kalau tak suka kat orang, jangan lah tunjuk sangat'. Aku gelak je, pasal tak perasan pun aku ada terbuat muka or tertunjukkan aku tak suka kat dia.
Aku pun taktau kenapa benci giler kat pakcik tu, tapi aku ingat lagi masa darjah 3 dulu, that guy pernah cakap pant*t kat aku bila dia marah pasai apa entah.

Well, bukan semua kotak memori ada butang delete dan backspace, kan?

theblabber: Dah lali orang kata aku sombong.

12 comments:

Nur Misnan said...
This comment has been removed by the author.
kakchik@ella said...

sama. akak pun ramai yg kata sombong. Tapi ..ada aku kesah? dah lali gak.

Benedict Bernard said...

aku rasa kau ni ada sifat pendendam mcm aku gak. Aku pun sama, banyak memori lama yg aku tak bole erase especially yg aku tak suka.

dulu ada satu pompan ni... laki bini good friend dgn aku. Aku ok je.. bila bini ada problem aku dengar, laki ada problem aku dengar. Nasihat lah mana yg patut. Relationship problem pun aku dengar.

Pastu tup tup, aku plak disalahkan mcm aku nak separatekan diaorang tu. Eh! mintak nasihat pastu aku plak yg disalahkan??? Hanjeng kan ???

Terus aku pangkah laki bini tu. Tapi last year aku terserempak kat laki dia.. Dia hi aku hi, tanya sepatah aku jawap sepatah. Dia tanya aku marah lagi ke? aku cakap entah! tapi aku dah lama move on dan malas nak layan korank.. haha.. bley ke jawap mcm tu???

ok aku faham perasaan kau! *meh kita joget jap*

aina hazuani said...

haha. pantat terus kena. gila dasyat :p

Cik Yuki said...

huhu sme la kte.~

bakisz said...

alangkah bagus kalo ada otak yg boley padamkan memori buruk ini......... ye tak?

theblabber. said...

bukan dendam ben. cuma ada benda yg kita tak boleh lupa. kalau nk dendam, dah lama aku g calar2kan keter dia. g mandremkan dia kasi mati pucuk ke..hahah

bukan senang nak redha.

~SukEMakAn~ said...

memori pahit payau mmg susah nk buang.
huhu

followed u
sudi folo balek!
=)

SUXX said...

Haha. Folo la balik k. Hahaha.

theblabber. said...

inshaAllah :)

saya; AISA. said...

gila annoyed belek belek rumah orang. haha.

vict said...

setuju... ada memori tu, yg tu kita nak buang sangat, yg tulah jugak yang paling dok ingat sangat... rumit...