20101006

Beri saya 10 sebab kenapa perlu dengar ceramah Dr. SMS?

*Yawning*

theblabber: Addicted dengan kisah-kisah mereka yang from zero to hero, which never fail to inspired me.

7 comments:

aina hazuani said...

dr sms tu siapa

vict said...

sebab 10/10 akan datang nih, dia dah nak kawen.... **ada kena mengena tak jawapan tu dgn soalan yg diberi**

kin said...

1) Supaya anda menjadi lebih lagi hensem sepertinya (hehehe)
2) Supaya anda menjadi bijak sepertinya
3) Supaya anda menjadi berwawasan sepertinya
4) Supaya anda menjadi rajin sepertinya
5) Supaya anda menjadi bersemangat sepertinya
6) Supaya anda menjadi cergas sepertinya
7) Supaya anda berhemah tinggi sepertinya
8) Supaya anda menjadi 'contoh' sepertinya
9) Kerana suara anda lebih macho drpdnya... eh tetiba :D

dan yg ke -

10) Supaya anda menjadi ke'gila'an wanita sepertinya (hahaha)

Sila pilih yang mane yg releven shj ye, encik.

kakchik@ella said...

separuh sebab pun akak tak mampu nak kasi dik. sape Dr. SMS tu?

Ni n3 paling konpius .. hehe ..

theblabber. said...

eh,kawan2 pompuan saya takde yg macam tergila2 kan dia pun. haha. saya tak boleh tulis status camni kat FB, sbb bakal adik ipar is my schoolmate and apperantly is on my friendlist. mao marah dia nnt.

hehe.

anyways, saya rasa byk lagi kot contoh yg boleh saya 'idola'kan yang worth my time listening to the ceramah :)

effie said...

tiada sebab utk tidak dengar..

kakchik@ella said...

finally i know. Anyway .. akak not interested with his ceramah too.