20101002

Dialog-dialog yang bisa membuat aku (dan orang lain) turn off.

Dialog Satu.
Aku: Eh,ko bila beranak?
Dia : Dah lama. Ko tak tengok Facebook aku ke?

Dialog Dua.
Dia 2: Kau tahu kan kes aku yang kena hentam dekat blogger lain?
Aku : Hmmm..tak kot.
Dia 2: Sat eh. Aku bagi link.

Goodness. I seriously have issue dengan orang-orang yang rasa aku perlu check her/his FB or blog 24/7.

Get a life, will ya people?

Selamat Hari Sabtu, everyone!! :)

10 comments:

Nur Misnan said...

salam
human...

saya; AISA. said...

-__-"

LiFe KaMi said...

member da lama kawin dgn beranak pun tak tau,mesti bengang je kan,,:)

vict said...

sekarang ni, nak jemput pergi kenduri kawen pun pakai FB je...

saya bukak FB saya seminggu sekali...
tak tahulah nape org boleh syok ketagih sangat dekat benda alah tu

nabil said...

sick! semua pon nak online life. sekarang memang trend kot~

theblabber. said...

depa artis mungkin that everyone needs to know pasal life depa.

pffttt..

Afida Anuar said...

...terbaekkk...

A E D A said...

wonder where's 'theblabber:' for this entry :P btw good luck hunting for job!

Rafhanah Mohtar said...

"Sat eh. Aku bagi link."
hahahaha

kau sikit pun tak tanya..

and yes, mereka perlu mendapatkan hidup yang sebenar. menghadapi realiti dunia

ザ-sylver-shooter said...

sumpah aku tk nah bertegur dgn manusia yang aku kenal dlm dunia blog, walaupun dia terconggok dpn mata, hahaha

sombong tak aku?

tp kalo aku tegur ko ,agak2 ko nyahut tk..jujur2