20101008

Mencari angkasawati di hati.

Agak-agaknya, aku kahwin nanti, ada orang nak sponsor tak?

Aku pun ada (dan bakal) berjasa pada negara juga.

Sekali seumur hidup, nak gak rasa wedding of the year.

theblabber: Berjaya membaca buku autobiografi tulisan sorang "astro-NOT" di satu bookstore di KL hanya dalam masa 7 minit saja. Jimat duit (dan masa) aku.

12 comments:

julie^beth said...

kita berjasa jugak pada negara. tapi tak masuk surat kabar aje.

anOOan said...

hurm..angkasawati...akitekwati tak mahu?kehkehkeh

Afida Anuar said...

Tak mustahil miezi...

PS: dah nak kawin ke ni?hehe

theblabber. said...

julie..
kita takde buku otobiografi yg org ramai mesti dptkan ketika menghadiri ceramah kita.

anoon..
haha..sapekah gerangannya si akitekwati itu?

afida..
masih mencari-cari lagi. haha

kin said...

eh..bukan dah ada ke, future 'Mak Ngah' tu? ...di sana di sana di sana :P

theblabber. said...

kak kin..
org tu dah nk bertunang dah pun lah. kawan saya je tu.

amboi3x..hebat gosip!! haha

izyanty collection said...

bestkan kalau ada org sponser


http://izyantyshop.blogspot.com/2010/10/span-ajaib-merawat-masalah-kulit.html

vict said...

hebatnya... baca buku aotobiografi dlam masa 7 minit.... wahhh!!! saya kalau baca buku2 gitu dekat 7 hari jugaklah baru nak habis... kagum nih..

theblabber. said...

bro..dah pernah tgk tak buku dia? belek-belek je :)

vict said...

tak pernah tgok lagi... buku yg mcmana..

belek-belek je ke?.. ceh! tak jadi nak kagum.. tarik balik kagum saya tadi tu.. heheh

cikin said...

okay walaupun entry lama still nak komen.
dulu kan masa tgh blaja kat U.
every year ade program semalam bersama angkasawan.
masa 1st year admitlah juga ternanti-nantikan astronaut tu.kecik lagi kan.HAHAHA.
sbb dia handsome.tp bila dh tgk depan2.lahhhhhhhh tua rupanya dia neh.

dan dah 4taun kot.setiap taun minggu orientasi mesti ade program bersama angkasawan.fuhhhhhhhh.bosan gila.

masa jadi fasi utk budak2 baru,semua senior dok pakat berdengkoq tepi tu tapi junior semua duk semangat dengar.HAHAHA.
dan ceramah dia every year sama je.bosannnnnnnn!

opsssss.terpanjang pulak komen.hihi.

theblabber. said...

cikin..
haha.saya lagi suka kalau dia duduk hospital bantu mana-mana org yg saket drpd dok ulang-ulang bg citer yg sama:)