20101115

BAHAGIA dan KARMA.

Kawan aku citer pasal bahagia, aku pun takmao kalah nak citer gak. As per her, the definition of BAHAGIA may be vary to different people.

For me, I feel bahagia to see people yang membahagiakan aku hidup bahagia. Yeah, cliche I know.

And I also feel BAHAGIA to see how karma works.Be it good, bad, sweet or hurt to me, I still feel BAHAGIA everytime to see how mystery karma can works sometimes.

Yeah, revenge is sweet but there are things that better leave unsaid and undone. Just leave it to "Mr. Karma", bebeh. He knows what he does best. Only then you know how BAHAGIA you will feel. It's way better than ejakulasi, you know?

Haha.

Ok bye, nak pergi jogging.

theblabber: OMG (buat-buat terkejut). 3 entry dalam sehari? Nampak sangat takde keje kan? Heh

5 comments:

Kak Bada said...

hahah...
tak reti nak terjemahkan pasal bahagia.
bahagia tak terletak pada harta yg banyak... bahagia tak terletak juga pada badan yang sihat...
bahagia terletak pd cara kita untuk menilai rasa tersebut...

tapi yg nyata, kebelakangan ni saya memang sedang bahagia... sungguh!!..

theblabber. said...

hello kak bada..
i like your interpretation of bahagia. very wise indeed.

hehe

siti murni said...

BAHAGIA...seems to be very subjective :) depends on how we interpret it..

aliaaroslan said...

jogging? dah selim dah tu.

cik markonah said...

setuju...tak tau nak komen apa walaupon dalam otak banyak benda nak cakap...

angguk kepala banyak kali dan senyum jee...=)