20101116

Esok cuti, makanya kurang lah traffik blog kome, tak gitu?

Soalan cliche setiap kali menjelang Ediul Adha-

Apakah makna pengorbanan bagi anda?

Pengorbanan bagi saya ialah ialah bila mana saya terpaksa merendahkan ego untuk merindui seseorang yang don't even appreciate me as a friend.



Canggih kan jawapan aku tu? Hehe.

Happy Eidul-Adha, everyone. Sorry for any wrongdoing.

theblabber: Teringat pengalaman beraidil adha di dalam kelas tahun lepas. Priceless!!

8 comments:

aina hazuani said...

hamboi hamboi beliau sekarang ni ewah ewah hehe

theblabber. said...

awat? tak canggih ka jawapan cheq tu? haha.

selamat hari raya aina hazuani!! :)

shima said...

Happy Eidul-Adha too.:)

kin said...

kak kin tengah lepak dgr lagu kat yr entry 'Sexy is my name and just dance'.... huhuhu walaupun tak berapa sesuai utk didgr nak sambut raya ni, kan... but who cares nak dgr gak & dance! :D lol

Oh ya tak lupa juga di sini utk mengucapkan ...

Selamat "Berkorban"! ;)

tintasutra said...

salam aiduladha bro. moga raya tahun ini diberkati Allah insyallah.

theblabber. said...

selamat hari raya too, to all :)

Chooyaya! said...

aku appreciate nko kan? so definitely bukan aku yg nko rindu. ok bye.

p/s: selamat hari raya korban. pengorbanan aku untuk tahun ni? ko pon dah tau kan? :p

Anonymous said...

Saya ingin memposting sesuatu seperti ini di website saya dan ini memberiku ide. Cheers..